פמפורובו

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שיש טיול מאורגן ראשון עד שישי זה הולך ראשון חמישי.
או חמישי ראשון.
זה הטיולים הקצרים.
בכ"א את יכולה לבוא בחמישי וללכת לטיול נוסף בארץ...

• הוסף לסימניות
אין להם אבל טיולים מאורגנים, אם שמת לב. החבילה שלהם כוללת טיסות ושהיה במלון ע"ב חצי פנסיון.

• הוסף לסימניות
בכל המקומות האלה הטיול במוניות משתלם ועולה גרושים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;576186:
אין להם אבל טיולים מאורגנים, אם שמת לב. החבילה שלהם כוללת טיסות ושהיה במלון ע"ב חצי פנסיון.
אני שמתי לב.
אבל אני לא הולכת דרך המלון אלא דרך חברה...
ולהם יש טיולים, הטלפון של החברה מפורסם באתר שלהם.

• הוסף לסימניות
ראיתי את חבילות הנופש שלהם, עם טלפון של חברה בארץ. אבל בחבילות לא מצויינים הטיולים.
אתקשר לברר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;576193:
ראיתי את חבילות הנופש שלהם, עם טלפון של חברה בארץ. אבל בחבילות לא מצויינים הטיולים.
אתקשר לברר
תתקשרי, אני דברתי אתם, והמחיר גם קצת יותר אם שמת לב המחירים נכונים עד אפריל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תכלס כמה יצא לך לזוג?

• הוסף לסימניות
1480 יורו.
4 לילות. כולל כל יום טיול.
חצי פנסיון, קפה ועוגה כל היום. אגב לארוחות צהריים יש לך מסעדה במלון.

• הוסף לסימניות
סתם לידע כללי אפשר למצוא היום דילים לפראג ב300 דולר כולל טיסה ומלון כך שמי שרוצה יכול לטוס דרכם ולאכול במסעדות כשרות שיש בכל עיר
אני מחפש פשוט חבילה עם טיולים ולכן חיפשתי משהו בסגנון אטליה בפראג פשוט כבר חרשתי אם מישהו מארגן או מכיר מס טלפון אשמח אם יעדכן תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;576217:
סתם לידע כללי אפשר למצוא היום דילים לפראג ב300 דולר כולל טיסה ומלון כך שמי שרוצה יכול לטוס דרכם ולאכול במסעדות כשרות שיש בכל עיר
אני מחפש פשוט חבילה עם טיולים ולכן חיפשתי משהו בסגנון אטליה בפראג פשוט כבר חרשתי אם מישהו מארגן או מכיר מס טלפון אשמח אם יעדכן תודה מראש

כן.. אבל כל ארוחה עולה לך וכל טיול עולה לך!
וחוץ מזה מה שאנחנו מחפשים זה לא טיולים וכו'. יותר מלון טוב וכשר.

• הוסף לסימניות
שנה שעברה, ראיתי פרסום של אחת החברות (לא זוכרת כרגע מי)
של חבילה מאורגנת לשוייץ באיזור ה-700 דולר לאדם. זה נשמע יותר מידי טוב...
זה היה שנה שעברה, אם יש את זה השנה ואם יש למישהו מידע על כך, אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;576223:
כן.. אבל כל ארוחה עולה לך וכל טיול עולה לך!
וחוץ מזה מה שאנחנו מחפשים זה לא טיולים וכו'. יותר מלון טוב וכשר.

סתם שאלה.. אם מחפשים רק מלון למה לטוס??
מילא מי שמחפש את הנוף והטיולים ..
אבל סתם בטן גב אפשר לעשות בארץ בעשירית מחיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;576244:
סתם שאלה.. אם מחפשים רק מלון למה לטוס??
מילא מי שמחפש את הנוף והטיולים ..
אבל סתם בטן גב אפשר לעשות בארץ בעשירית מחיר
מהסיבה שאיפה יש מלון ברמה נורמלית עם נוף סביר ואוכל כשר בארץ?
אם היה באילת מלון כשר ברור שהייתי מעדיפה...(מנסיון מלון באילת זה סיוט אין אפילו מסעדות כשרות בעיר הזו)
ונקודה אחרונה זה לא עשירית מחיר. ארבע לילות באילת זה בערך 6000 ש"ח. (במלון ברמה סביר כמובן)

• הוסף לסימניות
אני דווקא כן מחפשת את חו"ל בגלל הטיולים, ופחות חשוב לי הרמה של המלון והאוכל. את זה יש לי בארץ.
אבל אני מחפשת דיל רציני באמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;576781:
אני דווקא כן מחפשת את חו"ל בגלל הטיולים, ופחות חשוב לי הרמה של המלון והאוכל. את זה יש לי בארץ.
אבל אני מחפשת דיל רציני באמת.
אז למה את מחפשת מלון כשר?
לכי על מלון במחיר נמוך ותביא קופסאות שימורים מהבית, וטיולים זה בעיה לעשות לבד?
תבררי בארץ וקחי גי פי אס והכל מצוין!

אגב כמובן שאני הולכת לעשות טיול שניים אבל לא לחרוש את חו"ל.

• הוסף לסימניות
תגידו משהו, רק אני לא טסה לטיולים בשווייץ? איך זה מסתדר עם כל התלונות בפורומים על שכר עושק? והרבנים מאשרים חופשי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות ומופת;576836:
תגידו משהו, רק אני לא טסה לטיולים בשווייץ? איך זה מסתדר עם כל התלונות בפורומים על שכר עושק? והרבנים מאשרים חופשי?
גם אני לא נוסעת, וכנראה עוד כמה. תישני רגוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות ומופת;576836:

טוב...
גם אני עדיין לא נסעתי!
לגבי השכר יש גם בעל... ;)
רבנים זה כבר תלוי בחוגים וכו'. אצלנו לא כ"כ מקפידים על כך.

• הוסף לסימניות
החבילה לפראג לא כוללת כניסה לאתרים וזה תוספת של עוד 50 יורו לפחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה