אני שמתי לב.נכתב ע"י yochi000;576186:אין להם אבל טיולים מאורגנים, אם שמת לב. החבילה שלהם כוללת טיסות ושהיה במלון ע"ב חצי פנסיון.
תתקשרי, אני דברתי אתם, והמחיר גם קצת יותר אם שמת לב המחירים נכונים עד אפריל.נכתב ע"י yochi000;576193:ראיתי את חבילות הנופש שלהם, עם טלפון של חברה בארץ. אבל בחבילות לא מצויינים הטיולים.
אתקשר לברר
נכתב ע"י דניאל נ;576217:סתם לידע כללי אפשר למצוא היום דילים לפראג ב300 דולר כולל טיסה ומלון כך שמי שרוצה יכול לטוס דרכם ולאכול במסעדות כשרות שיש בכל עיר
אני מחפש פשוט חבילה עם טיולים ולכן חיפשתי משהו בסגנון אטליה בפראג פשוט כבר חרשתי אם מישהו מארגן או מכיר מס טלפון אשמח אם יעדכן תודה מראש
נכתב ע"י ליקי;576223:כן.. אבל כל ארוחה עולה לך וכל טיול עולה לך!
וחוץ מזה מה שאנחנו מחפשים זה לא טיולים וכו'. יותר מלון טוב וכשר.
מהסיבה שאיפה יש מלון ברמה נורמלית עם נוף סביר ואוכל כשר בארץ?נכתב ע"י דניאל נ;576244:סתם שאלה.. אם מחפשים רק מלון למה לטוס??
מילא מי שמחפש את הנוף והטיולים ..
אבל סתם בטן גב אפשר לעשות בארץ בעשירית מחיר
אז למה את מחפשת מלון כשר?נכתב ע"י yochi000;576781:אני דווקא כן מחפשת את חו"ל בגלל הטיולים, ופחות חשוב לי הרמה של המלון והאוכל. את זה יש לי בארץ.
אבל אני מחפשת דיל רציני באמת.
גם אני לא נוסעת, וכנראה עוד כמה. תישני רגוע.נכתב ע"י אות ומופת;576836:תגידו משהו, רק אני לא טסה לטיולים בשווייץ? איך זה מסתדר עם כל התלונות בפורומים על שכר עושק? והרבנים מאשרים חופשי?
נכתב ע"י אות ומופת;576836:תגידו משהו, רק אני לא טסה לטיולים בשווייץ? איך זה מסתדר עם כל התלונות בפורומים על שכר עושק? והרבנים מאשרים חופשי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים