דרוש מידע פנדור- סימן שהתפשרתם..?!

• הוסף לסימניות
אחת הדלתות שלי קבלה 'זץ' רציני, ונותר בה קמט או שקע או 'פצע'. לא סדק ולא נעליים.
ואם מנקים את המקום טוב-טוב, לא רואים כלום.
אגב, לדלת יש מילוי של קורות עץ. קבלנו חתך רוחב של הדלת, אפשר לראות את הקורות החתוכים.
והדלתות שלנו - עשינו אצל חברת טלדור. ממליצה מאד.

• הוסף לסימניות
אחת הדלתות שלי קבלה 'זץ' רציני, ונותר בה קמט או שקע או 'פצע'. לא סדק ולא נעליים.
ואם מנקים את המקום טוב-טוב, לא רואים כלום.
אגב, לדלת יש מילוי של קורות עץ. קבלנו חתך רוחב של הדלת, אפשר לראות את הקורות החתוכים.
והדלתות שלנו - עשינו אצל חברת טלדור. ממליצה מאד.
התכוונתי קמט לא סדק

• הוסף לסימניות
לי יש דלתות יוניק של פנדור
האמת?
מרוצה ולא מרוצה
הרכבה לפני 4 שנים.
בינתיים הדלתות ממש בסדר. אין שום נפיחות וכו'.
אבל הידיות מתנדנדות וזה ממש מעצבן אותי.

• הוסף לסימניות
יכול להמליץ על דלתות של חברה בשם סיטי דורס.
המתקין סיפר שמבחינתו איכות החומרים זהה לפנדור (הוא עבד שם שנים רבות), אך המחיר בערך חצי, במיוחד אם מגיעים דרכו.
צוות המתקינים היה רוסי, והם פעלו במקצועיות ובצורה מעולה.

-
אגב, השם ה"מסובך" הוא פלקסבורד, הנה דיון קצר בעניין.
http://www.archijob.co.il/archijob_forums/printmessage.asp?id=77304&Fnumber=4&SunId=0

• הוסף לסימניות
איך הדלתות של ''שיריונית חסם''?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה..
מה יותר מומלץ פולימור או עץ ציפוי פורמייקה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה