פנדר משחררת את אפליקציית riffstation להורדה חינם

• הוסף לסימניות
הוצעה עד כה עבור 35$
אפליקציה\תוכנה זו (חלונות ומאק) סורקת כמעט כל קטע אודיו לבחירת המשתמש ומציגה את האקורדים המתאימים, והיכן להניח את האצבעות. כמו כן ניתן להגביר ערוץ מסוים על חשבון האחרים או לבודד אותו לגמרי, כמו ערוץ הגיטרות או המקצב, ובעצם לנגן את הקטע בגיטרה פסנתר או כלי אחר במקומם. כמו כן ניתן להאט או להגביר את קצב השיר ודברים נוספים.

(מקור: רוטר)

מצ"ב הורדה לחסומים

הורדה (יש צורך בשם וכתובת מייל ע"מ לגשת להורדה)
https://pro.riffstation.com/download

מקור באנגלית
https://www.howtogeek.com/fyi/free-download-fenders-riffstation-shows-you-chords-for-any-song

קבצים מצורפים

• Riffstation.rar
    17.8 MB · צפיות: 260
  • הוסף לסימניות
תוכנה מצויינת!
מישהו יודע אם היא יכולה לשמש גם כפלאגין לקיובייס?

• הוסף לסימניות
אכן גם אני ראיתי אותה והורדתי. חבל על הזמן. כל מי שמתקשה עם אקורדים יכול לכוון את השיר לכל סולם ולראות את האקורדים

• הוסף לסימניות
איך משנים את הסולם???
לא הולך לי..

• הוסף לסימניות
כמו"כ אני לא מצליחה לסגור את השיר אחרי השינויים לקובץ MP3 או WAV.
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
b58885ad44650ab789e6c2b00e9277fd.png

• הוסף לסימניות
אפשרי להכניס אותה לקיוביס?, בתור פלייבקיסטית התלהבתי, בגלל האפשרות לבודד גיטרות...

• הוסף לסימניות
אני מקווה שהשאלות לא מופנות אליי, כי אני לא מבין סינית...:)
פשוט ראיתי את הפרסום וחשבתי שאולי יוכל להועיל, לא כ"כ מבין בתחום.

• הוסף לסימניות
איך משנים את הסולם???
לא הולך לי..
ללא שם.png

בוחרים בכותרת jam maser.
הצד הימני (pitch) אחראי על הסולם, ניתן לשחק עם המחוון.
הצד השמאלי (tempo) אחראי על המהירות.

• הוסף לסימניות
כמו"כ אני לא מצליחה לסגור את השיר אחרי השינויים לקובץ MP3 או WAV.
מישהו יודע?
בכל שלב בשינויים שעשית ניתן ללחוץ על הלחצן העליון מצד שמאל (file) ואחכ לבחור save audio.
כפי הנראה ניתן לשמור רק בקובץ wave

• הוסף לסימניות
כאן תוכלו לכוון את הסולם לפי רצונכם

קבצים מצורפים

• Capture+_2018-05-21-18-14-00.png
    Capture+_2018-05-21-18-14-00.png
    1.2 MB · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
@ברלה יש מצב שהתוכנה בעברית??

• הוסף לסימניות
הוא מותיב לה והוא מפרק לה
upload_2018-5-22_0-36-29.png
upload_2018-5-22_0-36-29.png

• הוסף לסימניות
תודה מראש לכל המסייעים,
אבל בשמירת האודיו- ניסיתי את זה כמה פעמים, אבל אני לא רואה שהוא שמר לי קובץ כלשהו.
יכול להיות שצריך לשנות משהו בהגדרות???

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשמור את האקורדים בתור קובץ נפרד??

• הוסף לסימניות
תודה מראש לכל המסייעים,
אבל בשמירת האודיו- ניסיתי את זה כמה פעמים, אבל אני לא רואה שהוא שמר לי קובץ כלשהו.
יכול להיות שצריך לשנות משהו בהגדרות???
בסוף הצלחתי!..
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה