כללי פנה אלי לקוח עם בקשה כזאת:

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בדברים:
פנה אלי לקוח שרוצה שאני אעצב לו פרוספקט עבור תורמים
לביניין שהוא רוצה לבנות
בפרוספקט הוא רוצה שתהיה הדמיה של הבניין -ביניין דמיוני כי הוא עדיין לא ישב עם אדריכל
השאלה -אם אני אמורה לעשות את ההדמיה או שצריך בשביל זה תוכנה מיוחדת (אף פעם לא עשיתי דבר כזה?)
או שמקובל לתת למישהו שמתמקצע בזה?
ועוד שאלה לגבי המלל בפנים אם אני נותנת למשהו שיכתוב את כל הקסט בפנים איך אני מתמחרת את זה? אני נותנת מחיר כולל להכל ומחלקת בין העוסקים במלאכה או שהוא משלם לכל אחד על עבודתו
אני מקווה שהצלחתם להבין את שאלותי :confused:

• הוסף לסימניות
היא גרפיקאית?

• הוסף לסימניות
ודאי שצריך אנשי מקצוע לכל אחד מהתפקידים שהזכרת (תלתיסט וכותב תוכן),
והבחירה בידיך אם להגיד לו סכום גדול שיכלול הכל (להרוויח אולי את התיווך, אבל להפסיד את התחושה המוטעית ביחס אליך שעלולה להיווצר כאילו את יקרנית), או להגיד לו שמדובר בעוד שני אנשי מקצוע, ולהמליץ לו על מקצוענים שאת מכירה (כך אני נוהגת לעשות, ומרוויחה את הורדת עול התשלומים וכו' ממני - הוא מולם: משלם או לא משלם, דוחה, מתווכח - לא אני).

• הוסף לסימניות
בשביל הבנין הדמיוני, בשלב הזה הייתי שולח אותו לאייסטוק שיבחר תמונה של בנין 3D הכי קרובה לדמיונו.
כבר שלחתי כמה לקוחות לאייסטוק בשביל מוצרים שבתכנון ובקטן הם כתבו שזה רק אילוסטרציה או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
אם את עושה לו הפקה- תרוויחי כמו מפיק. וזה כולל את כל האחריות על השרות, התוכן והתשלום.
ואם לא -תאמרי לו שהוא אמור להביא לך טקסט והדמיה מוכנה.
ואם הוא רוצה את יכולה לעזור לו קצת עם שמות של בעלי מקצוע בלי אחריות על התוצר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה