פנורמה - חופשה חלומית באוסטריה

• הוסף לסימניות
אני לא צלם במקצוע
אבל אני מאד אוהב לצלם ובפרט נופים
אז ככה יש לי מצלמה דיגיטלית ביתית מסוג הכי פשוט שיש מחברת קנון
אז החלטתי לנסות את מזלי בצילום פנורמי וב"ה הצלחתי
אשמח לקבל את חוות דעתכם
תודה רבה

קבצים מצורפים

• Panorama 1.JPG
    1.1 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
יווו זה יפה איפה זה?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
איך עושים צילום פנורמי במצלמה ביתית פשוטה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאירי5;441052:
יפה מאוד.
איך עושים צילום פנורמי במצלמה ביתית פשוטה?

כשתדע איך עושים בDSLR תדע גם בקומפקטית:)

למעשה כל תמונת פנורמה מורכבת מכמה תמונות שחופפות מעט אחת על השניה ומחוברות יחדיו במחשב, כך שאין הבדל לגבי יצירת פנורמה באיזו מצלמה נלקחו התמונות.

• הוסף לסימניות
תוצאה מרשימה בהחלט

• הוסף לסימניות
בתצוגה קטנה זה נראה מצוין ..
בהגדלה רואים את החיבורים בצד ימין ..
בעיקר באזור המים ...

• הוסף לסימניות
שמיל חבל שלא הצרפת אלינו
זה הוא פעם ראשונה שאני מחבר תמונות לפנורמה

• הוסף לסימניות
עם הנופים שיש באוסטריה גם אם תצלם הפוך במצלמה של פלאפון... עדיין יצאו תמונות מהממות (לא שאני מזלזל, התוצאה פשוט מדהימה אין מילים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;441176:
עם הנופים שיש באוסטריה גם אם תצלם הפוך במצלמה של פלאפון... עדיין יצאו תמונות מהממות (לא שאני מזלזל, התוצאה פשוט מדהימה אין מילים)
צודק במאה אחוז
הנופים שם כ"כ מדהימים שפשוט צריך לתפוס מצלמה ולצלם (ולא משנה באיזה מצלמה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;441064:
כשתדע איך עושים בDSLR תדע גם בקומפקטית:)

למעשה כל תמונת פנורמה מורכבת מכמה תמונות שחופפות מעט אחת על השניה ומחוברות יחדיו במחשב, כך שאין הבדל לגבי יצירת פנורמה באיזו מצלמה נלקחו התמונות.
לתומי חשבתי שצילום פנורמה עושים עם עדשה או טכניקה מיוחדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י malkam;441120:
שמיל חבל שלא הצרפת אלינו
זה הוא פעם ראשונה שאני מחבר תמונות לפנורמה

מישהוא הזמין ?
זה תמיד חוכמה לאחר מכן להגיד חבל שלא הצטרפת ...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה