פנורמה פראג

• פותח הנושא P360
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תמונה המורכבת מ 8 תמונות ...
למתעניינים: משמאל גשר קארל המפורסם ..

צפה בקובץ המצורף 98627

תגובות והערות יתקבלו בברכה ..

קבצים מצורפים

• 3s.jpg
    1.7 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אהבתי. אם כי לענ"ד, מדי הרבה מים למטה.
(פלוס שאני מתגעגע למקום הזה.)

• הוסף לסימניות
למה המים בצבע כ"כ עכור?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
הייתי משחקת עם הצבעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmil15;612773:
למתעניינים: משמאל גשר קארל המפורסם ..

אם לא היית טורח להוסיף זאצ הייתי חושב שזה סתם נתקע בפריים! ( זו ביקורת ! כי מי שלא מתעניין רואה את זה כפדיחה! )
טכנית : טוב ביותר!

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו לעיל, יותר מידי מים, היה עדיף יותר שמים, העננות מקסימה.

בכלל כדאי אולי לנסות לצלם יותר קרוב לאחד הגשרים, הפריים ריק משהו.

החשיפה בחלק של השמים מעולה, בחלק התחתון יותר היא באנדר ולכן זה גם קודר, זה המקום להשתמש בHDR או בפילטר.

החיבורים ממש טובים עד כמה ששמתי לב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;613064:
החשיפה בחלק של השמים מעולה, בחלק התחתון יותר היא באנדר ולכן זה גם קודר, זה המקום להשתמש בHDR או בפילטר.

כעת ראיתי את התמונה על מסך בהיר יותר והחלק התחתון נראה הרבה יותר טוב ולא באנדר כמו שראיתי קודם לכן.

עדיין אני סבור שHDR עדין היה יכול לשפר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;613064:
החיבורים ממש טובים עד כמה ששמתי לב.
אתה מתכוון בטח עד כמה שלא שמת לב, אם היית שם לב זה אומר שזה לא חובר טוב. לא? :rolleyes:

:)

• הוסף לסימניות
מקסים!

המעבר בין הכחול ללבן בשמים נראה קצת מוזר..
הייתי מוותר על הקצוות של התמונה כך שלא יראו את הגדר שעמדת על ידה, אם כי יתכן וזה ממסגר מעט את המים וזה טוב..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה