פנטזיה שפינטזתי

• הוסף לסימניות
חזק...
מעביר תחושה עוצמתית, ומצליח בהחלט לרגש...

מה שצריך לשפר זה בעיקר את הידיים שמשולבות בצורה לא מושלמת,
בעיקר מכיון שהתחושה הכללילת, מעורפלת ומסתורית, והידיים מאד ״קשות״.
הוספת מעט אובך סגול באזור החזרעות והחיבור שלהן, או בלר עדין מאד באזור הזה,
תוסיף לדעתי, ותשלב אותן באוירה הכללית...

• הוסף לסימניות
תודה! אני אנסה...

• הוסף לסימניות
למה להסתבך עם ידיים שיוצאות מהאדמה? פשוט תוציאי אותן מקדמת התמונה וחסל, כלומר שיצאו ממסגרת התמונה ולא בהשתלבות מהתהום שלעולם לא תהיה טבעית.

• הוסף לסימניות
שרבטתי לך.. סורי על המחיקות, טשטושים, מריחות.

עכשיו אני רואה שבתמונה הראשונה הידיים בכלל הנביטו שורשים :) וזה נראה די גרוע...

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 114.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מיוחד ונוגע..

ניכר שזו יד אחת ששוכפלה לצד השני.

• הוסף לסימניות
שוב שדרגתי ותודה ללנדא!

• הוסף לסימניות
א. תודה :)
ב. אפשר במצב כזה לוותר על ה״שורשים״ הם מיותרים כשלא אמורים לראות את החיבור.
ג. מבחינת החיבור של הידיים.... משתפר.... ;)
אך מבחינת האוירה, הצבע הבהיר הרס את המסר,
כל החלק הבהיר שהוספת מאחורי הידיים שינה את האוירה של התמונה המקורית שעוברת מחושך לאור: מצבעים כהים של סגול לגוונים בהירים ומוארים יותר במרחק...
לכן גם את כל הענן מעל הידיים כדאי להפוך לגווני סגול כהה בגוונים דומים לאזור שהידיים יושבות,
וכן לרכך טיפה ו״להשקיף״ את הענן, שיהיה יותר רך ו״ענני״ ופחות ״גושי״...
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
אני רואה שהתמונה עברה שדרוג רציני מאז שראיתי אותה בלילה
אהבתי את הענן שממנו יוצאות הידיים
וזה עכשיו כ"כ נוגע ללב ומרגש

• הוסף לסימניות
מקווה שלא נמאס לכם

קבצים מצורפים

• פנטזיה מדהימה_321x480.jpg
    KB 37.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
האזור של הידיים אמור להיות כהה, כי זה כאילו שהם נמצאות כרגע במקום חשוך וכמהות אל האור, איפה שנמצא הבייבי..
אז לא מתאים שבאיזור של הידיים תהיה גם תאורה בהירה, המקום הזה צריך להיות כהה. בהירות תשאירי רק למעלה.
תהפכי את ההילה של הידיים לסגול כהה ובאופן רך יותר, מנותק יותר, שיראה טבעי יוצא מתוך הרקע, ולא מודבק עליו.

יפה ומבטא!

• הוסף לסימניות
שיפוץ

קבצים מצורפים

• פנטזיה מדהימה_321x480.jpg
    KB 39.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
כל פעם זה נראה שזהו זה מושלם ואז את באה ומשדרגת ומוציאה לי מהפה וואו חדש.

• הוסף לסימניות
כל האיזור של הידיים עדיין נראה תלוש לחלוטין.
בתור גרפיקאית אני יכולה לשרטט לך קו מדויק איזה חלקים הדבקת ואיפה החיבורים- וזה לא אמור להיות ככה.
המרקם צריך להישמר, או לחילופין להיות ממש מעושן וערפילי,
וכמו שאמרו התאורה גם על הידיים עצמם צריכה להיות כהה יותר.

• הוסף לסימניות
אשמח שתסבירי לי איפה אמור להיות "מעושן וערפילי"

• הוסף לסימניות
ניסיתי, לדעתי איבד מהאוטנטיות ומהרגש, נהיה פוסטרי ומעוצב לפי הכללים, אני מעלה פה, לדעתי הקודם יפה יותר, או שאני פשוט טועה בכיוון.
מרגיש לי פוסטר של ווקסברגר, שיפה לכשעצמו, אבל רציתי להטביע את חותמי דווקא.

קבצים מצורפים

• pbyzhv-bxhui_321x480.jpg
    KB 38.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1808694:
ניסיתי, לדעתי איבד מהאוטנטיות ומהרגש, נהיה פוסטרי ומעוצב לפי הכללים, אני מעלה פה, לדעתי הקודם יפה יותר, או שאני פשוט טועה בכיוון.
מרגיש לי פוסטר של ווקסברגר, שיפה לכשעצמו, אבל רציתי להטביע את חותמי דווקא.

אני מבינה אותך
התחברתי יותר כשהידיים ג"כ מוארות, כאילו גם את מוארת, וקיימת ורוצה שהאור של הילד יפגוש בך ולא ילך. יש לך אור גם בלעדיו, או שעצם הציפיה והערגה לו היא אור, אבל את רוצה שאורך יפגוש באורו ויהיה לאור אחד גדול.

• הוסף לסימניות
יד אחת יותר ריגש לענ"ד.

• הוסף לסימניות
שימי לב לאיזור שהקפתי באדום מס' 1-
הגבולות של החיבור ברורים מאוד, זה מציק ולא אמין, בנוסף פתאום משומקום הגיע לשם מרקם של שמיים ועניים, בעוד כל הרקע מסביב הוא עצים ואדמה- זה חייב להיות מתואם כל הקטע הזה.

איזור מס' 2- ההטמעה של הידיים ניכרת יותר מידי טוב, הם שוב נראות מודבקות- מה ששוב גורם לחוסר אמינות

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• pbyzhv-bxhui_321x480.jpg
    KB 51.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
כאן יש תמונה עם דוגמא די טובה לטעמי להטמעה של יד, שימי לב לתאורה ולצבעים שמשתלבים מאווד עם התאורה הכללית של התמונה, וכן ליציאה הכיבכול טבעית של היד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה