פניה דחופה! צדקה בקליק..

• הוסף לסימניות
אחי ואחיותי היקרים!

בקשה נפשית!

אם תלחצו על לחיצה קטנה, בנק לאומי יתרום לעמותת יד יששכר ויצחק

שהוקמה ע"י תלמידי ובוגרי ישיבת כרם ביבנה תרומה גדולה!

כמסורת האשכולות הסמוכים...

זה לקוח שלי, וידוע לי שזה ארגון צדקה שממש עובדים בהתנדבות!
מצווה גדולה!

הכנסו לאתר http://tzdaka.com/docs/P191/ והצביעו עבורנו, מכל מחשב אפשרי!

כל יום פעם אחת עד 20/12 כד' כסלו

בקליק אחד תכניסו אור גדול לבתים רבים!

שימו לב: אין להצביע בשבת! מצווה גדולה להצביע לפני כניסת השבת ולאחר יציאת השבת!

2800 ילדים רעבים יאמרו לכם- תודה רבה !

תפיצו ואל תעצרו את התרומה!
עיינו בפלייר המצורף

• הוסף לסימניות
ומה אכפת לך להצביע גם להם?? :)
לא עולה כסף אבל שווה המון!
(אני חסומה אבל אם היתה לי אפשרות להצביע לכמה ארגונים שמבקשים- מה אכפת לי??)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;678076:
ומה אכפת לך להצביע גם להם?? :)
לא עולה כסף אבל שווה המון!
(אני חסומה אבל אם היתה לי אפשרות להצביע לכמה ארגונים שמבקשים- מה אכפת לי??)

הצבעתי, בכייף למה לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה