כללי פניה חשובה.

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני פשוט תוהה בקול...

יש לכם רעיונות לשיפור האתר? ליעול הפורום? יש לכם טענות על דברים שונים באתר? למה שלא תפנו אלינו ישירות?
כמעט אין אשכולות שנפתחים עם מילות ברכה ותודה למנהלי פורומים שמושקיעים מזמנם ללא תמורה מהאתר (אני לא מדבר על עצמי).
ומידי פעם כן יש נושאים של טענות וביקורת. שתמיד מעלים ויכוחים ותמיד תמיד יש נפגעים! מתחילים או מקצוענים.

אני רוצה רק לחתום את הנושא, כמו בכל מקצוע יש מקצוענים ויש מתחילים. והזמן עושה את שלו המתחילים מתמקצעים, המקצוענים עם הזמן נעלמים מרוב עיסוקים. כך הוא דרכו של עולם וכך זה בכל פורום בעולם.
כל אלו שמנופפים ממנהלי פורום מהעבר, מוזמן לעשות את מה שאני עשיתי, פשוט התקשרתי אליהם לשמוע איפה הם היום...:)

שיהיה בהצלחה לכולם
חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
לאתר "פרוג" בכלל ולחיים דיקמן ורעייתו בפרט!
אשכול "הטענה" שלי לא בא חלילה בטענה למנהלי האתר, אלא לעורר את החדשים לחשוב עוד שתי שניות לפני ניסוח בקשות בוטה בפורום, שלא לדבר על "ההתרעמות" על כך שאף אחד לא עוזר (לא שזה עזר במיוחד, עדיין ראיתי מס' אשכולות כאלה בימים האחרונים).

חשוב לי להדגיש כי אני, בתוך כל חברי פרוג, מעריכה מאוד את עבודת הקודש שאתם עושים ויודעת ללא ספק כי אתם עושים הכל לטובת ורווחת חברי הפורום מתחילים ומקצוענים באשר הם.

לסיום, התנצלותי הכנה אם האשכול שפתחתי (מתוך מטרה כנה למיגור תופעה המציקה בפורום לרבים מהחברים) סטה להאשמות וטענות כנגד הפורום ומנהליו.

• הוסף לסימניות
אה, ואני יותר מאשמח שאשכול זה יהפוך לאשכול תודות למנהלי הפורום שמשקיעים מזמנם ומהונם, יום וליל, בכדי שכל גולש וגולשת ירגישו בבית...
יאללה, הגיע הזמן להודות!
מגיע להם!!!

• הוסף לסימניות
תודה ענקית

את חטאי אני מזכירה היום
כבר שבועיים אני מתכננת לפתוח אשכול רק כדי להודות ולא ידעתי איך זה יתקבל. בשביל זה לפתוח אשכול?
אז התודה הכי בוערת בקשר למסך השני שלי
לפעמים אנשים באים אלי ורוצים לראות דברים על המסך ולא תמיד רואים טוב חשבתי לשים
בצד עוד מסך שיראו אותו דבר ומשם יעירו ויגיבו
עשיתי סבב טלפונים לטכנאים איך מחברים שני מסכים על מחשב ישן כמו שלי
אל תשאלו בכמה כסף הציעו לסדר לי את הענין כרטיס מסך, מסך דק, כניסה מיוחדת ועוד
בקיצור על סף יאוש נזכרתי בפרוג ושאלתי באשכול על דרך פשוטה האם יש
תוך שעה קיבלתי תשובה שזה פשוט מאד וקיבלתי שמות חנויות שניתן להשיג מפצל בגרושים
ואכן תוך וימיים הגיע המפצל ויהי אור
כמעט כל יום אני נעזרת במסך השני ללקוחות בחנות וכל יום אני מברכת את פרוג מחדש
השאלה היא איך להודות באישי?לפתוח אשכול?יש לי עוד כמה תודות ישנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;388527:
לאתר "פרוג" בכלל ולחיים דיקמן ורעייתו בפרט!
אשכול "הטענה" שלי לא בא חלילה בטענה למנהלי האתר, אלא לעורר את החדשים לחשוב עוד שתי שניות לפני ניסוח בקשות בוטה בפורום, שלא לדבר על "ההתרעמות" על כך שאף אחד לא עוזר (לא שזה עזר במיוחד, עדיין ראיתי מס' אשכולות כאלה בימים האחרונים).

חשוב לי להדגיש כי אני, בתוך כל חברי פרוג, מעריכה מאוד את עבודת הקודש שאתם עושים ויודעת ללא ספק כי אתם עושים הכל לטובת ורווחת חברי הפורום מתחילים ומקצוענים באשר הם.

לסיום, התנצלותי הכנה אם האשכול שפתחתי (מתוך מטרה כנה למיגור תופעה המציקה בפורום לרבים מהחברים) סטה להאשמות וטענות כנגד הפורום ומנהליו.

זה בסדר גמור לא חשבתי לרגע שהאשכול נפתח מכוונות לא טובות :) פשוט הגבתי על התופעה של האשכולות הללו.
ואגב, מה שאת תורמת ותרמת להתפתחות האתר ולפרוג בכלל, אין הרבה שיודעים. ותבורכי משמים על הכל.

חיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה