- הוסף לסימניות
כותבת את הדברים הבאים בזהירות נדרשת,
לא רוצה חלילה להכפיש לחינם, רק לבדוק מול הציבור האם הגיוני המצב, או מול הבעלים של הארגון (חברה למעשה...) של **** ****-----
נתחיל בתיאור קצר ופסטורלי:
שכונה שקטה בלב העיר,
מכירה שכונתית יום קבוע מידי שבוע,
משפחות חרדיות ממוצעות שקונות בכיף ובזול,
----
ואברך פשוט, שבכל יום שלישי, בא בשעה 2:00 בצהרים למתחם החניה השכונתית, נמצא שם ברשמי עד 7:30 ערב.
שאלתם את עצמכם פעם למה המחירים כ"כ זולים?
זה ברור לי שכמוני וכמו רבים סביבי מהשכונה-
שאלתם את עצמכם איך יכול להיות שהאברך החרוץ, העמל הזה, ממשיך עדיין בעבודה מפרכת זו, שכוללת שהיה של לפחות (לפחות!!)
5 שעות, כשבד"כ זה גולש להרבה מעבר, כי האברך ההגון הזה עובד בפרך להותיר את הרחבה נוצצת ללא מאות הקרטונים ושיירי המוצרים, כשכל הרמפות מסודרות במגדל אימתני ומושלם.
בטח אמרתם לעצמכם-
אוקיי, ברור שהוא מרוויח כהוגן, בהלימה ישירה לאופי העבודה הקשה הזו.
אבל רגע-
האברך הזה עובד שבוע שבוע, כשמדי פעם הילדים שלו מגיעים לעזור לו בעבודה עד השעות החשוכות של הלילה (ילדים לא אמורים לישון בשעות הללו?), במזג אוויר משתנה - קר, חם, גשום, רותח - זה לא משנה, הוא תמיד יהיה שם.
אוסיף עוד משהו-
רבים רבים כאן בפרוג מכירים היטב את המכירה הזזו. יודעים מצוין שהאיש הטכני שממונה על נקודת החלוקה - עובד, וקשה.
כמו שרבים מאיתנו לא עובדים.
וכעת לעצם העניין:
כמה הוא מרוויח, לדעתכם?
עכשיו העלו להם ל-3 שח לבנאדם.
בממוצע מגיעים 180 איש למכירה- 540 שח סה"כ-
לעבודה פיזית קשה, שאין הרבה שיסכימו לקחת אותה.
אוקיי, שיעזוב. מישהו מכריח אותו להישאר?
אז כן, לפי מה ששמעתי כעת ונחרדתי, (מאחראי על נקודה אחרת בעיר, ממש לפני שעות ספורות. מאמינה שהוא עדיין שם...)
הבנתי שלא נותנים להם לעזוב. חתונה קתולית.
"אהממ, כמובן, בכיף תעזבו, אבל - לא לפני שהשגתם מחליף!"
וכמובן שלא מצליחים למצוא מחליף, ונשארים
.
אשמח לשמוע האם יש לדעתכם פתרון לבעיה?
או שיעלו להם את המשכורת- נספוג את זה.
או שיתנו להם- לפטר את עצמם מעולו של זה.
נ.ב. באם הבעלים קוראים אותי כעת, אנא - התעוררו ושנו את המצב.
נ.ב.ב. באם לא דייקתי / טעיתי בנתונים - אדרבא, תקנו אותי. את כל הנאום הנ"ל כתבתי מוידויו האישי של אחראי נק' החלוקה.
אודה מאד לעצותיכם, עידודכם, הכוונתכם, ועזרתכם למציאת הפתרון למצוקה הזו.
לא רוצה חלילה להכפיש לחינם, רק לבדוק מול הציבור האם הגיוני המצב, או מול הבעלים של הארגון (חברה למעשה...) של **** ****-----
נתחיל בתיאור קצר ופסטורלי:
שכונה שקטה בלב העיר,
מכירה שכונתית יום קבוע מידי שבוע,
משפחות חרדיות ממוצעות שקונות בכיף ובזול,
----
ואברך פשוט, שבכל יום שלישי, בא בשעה 2:00 בצהרים למתחם החניה השכונתית, נמצא שם ברשמי עד 7:30 ערב.
שאלתם את עצמכם פעם למה המחירים כ"כ זולים?
זה ברור לי שכמוני וכמו רבים סביבי מהשכונה-
שאלתם את עצמכם איך יכול להיות שהאברך החרוץ, העמל הזה, ממשיך עדיין בעבודה מפרכת זו, שכוללת שהיה של לפחות (לפחות!!)
5 שעות, כשבד"כ זה גולש להרבה מעבר, כי האברך ההגון הזה עובד בפרך להותיר את הרחבה נוצצת ללא מאות הקרטונים ושיירי המוצרים, כשכל הרמפות מסודרות במגדל אימתני ומושלם.
בטח אמרתם לעצמכם-
אוקיי, ברור שהוא מרוויח כהוגן, בהלימה ישירה לאופי העבודה הקשה הזו.
אבל רגע-
האברך הזה עובד שבוע שבוע, כשמדי פעם הילדים שלו מגיעים לעזור לו בעבודה עד השעות החשוכות של הלילה (ילדים לא אמורים לישון בשעות הללו?), במזג אוויר משתנה - קר, חם, גשום, רותח - זה לא משנה, הוא תמיד יהיה שם.
אוסיף עוד משהו-
רבים רבים כאן בפרוג מכירים היטב את המכירה הזזו. יודעים מצוין שהאיש הטכני שממונה על נקודת החלוקה - עובד, וקשה.
כמו שרבים מאיתנו לא עובדים.
וכעת לעצם העניין:
כמה הוא מרוויח, לדעתכם?
עכשיו העלו להם ל-3 שח לבנאדם.
בממוצע מגיעים 180 איש למכירה- 540 שח סה"כ-
לעבודה פיזית קשה, שאין הרבה שיסכימו לקחת אותה.
אוקיי, שיעזוב. מישהו מכריח אותו להישאר?
אז כן, לפי מה ששמעתי כעת ונחרדתי, (מאחראי על נקודה אחרת בעיר, ממש לפני שעות ספורות. מאמינה שהוא עדיין שם...)
הבנתי שלא נותנים להם לעזוב. חתונה קתולית.
"אהממ, כמובן, בכיף תעזבו, אבל - לא לפני שהשגתם מחליף!"
וכמובן שלא מצליחים למצוא מחליף, ונשארים
אשמח לשמוע האם יש לדעתכם פתרון לבעיה?
או שיעלו להם את המשכורת- נספוג את זה.
או שיתנו להם- לפטר את עצמם מעולו של זה.
נ.ב. באם הבעלים קוראים אותי כעת, אנא - התעוררו ושנו את המצב.
נ.ב.ב. באם לא דייקתי / טעיתי בנתונים - אדרבא, תקנו אותי. את כל הנאום הנ"ל כתבתי מוידויו האישי של אחראי נק' החלוקה.
אודה מאד לעצותיכם, עידודכם, הכוונתכם, ועזרתכם למציאת הפתרון למצוקה הזו.
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים