לא מבזה את עצמי לאסוף אוכל מהרצפה. נקודה.הכי מעניין שכל המקטרגים הכי קונים שם![]()
דבר ראשון שילמת על זהלא מבזה את עצמי לאסוף אוכל מהרצפה. נקודה.
(בלי לזלזל באלו שקונים שם. פשוט קצת מרגיש לי קיבוץ נדבות שעולה לי המון כסף)
אני לא הייתי עובד כזה דבר כי זה לא האופי שליכותבת את הדברים הבאים בזהירות נדרשת,
לא רוצה חלילה להכפיש לחינם, רק לבדוק מול הציבור האם הגיוני המצב, או מול הבעלים של הארגון (חברה למעשה...) של **** ****-----
נתחיל בתיאור קצר ופסטורלי:
שכונה שקטה בלב העיר,
מכירה שכונתית יום קבוע מידי שבוע,
משפחות חרדיות ממוצעות שקונות בכיף ובזול,
----
ואברך פשוט, שבכל יום שלישי, בא בשעה 2:00 בצהרים למתחם החניה השכונתית, נמצא שם ברשמי עד 7:30 ערב.
שאלתם את עצמכם פעם למה המחירים כ"כ זולים?
זה ברור לי שכמוני וכמו רבים סביבי מהשכונה-
שאלתם את עצמכם איך יכול להיות שהאברך החרוץ, העמל הזה, ממשיך עדיין בעבודה מפרכת זו, שכוללת שהיה של לפחות (לפחות!!)
5 שעות, כשבד"כ זה גולש להרבה מעבר, כי האברך ההגון הזה עובד בפרך להותיר את הרחבה נוצצת ללא מאות הקרטונים ושיירי המוצרים, כשכל הרמפות מסודרות במגדל אימתני ומושלם.
בטח אמרתם לעצמכם-
אוקיי, ברור שהוא מרוויח כהוגן, בהלימה ישירה לאופי העבודה הקשה הזו.
אבל רגע-
האברך הזה עובד שבוע שבוע, כשמדי פעם הילדים שלו מגיעים לעזור לו בעבודה עד השעות החשוכות של הלילה (ילדים לא אמורים לישון בשעות הללו?), במזג אוויר משתנה - קר, חם, גשום, רותח - זה לא משנה, הוא תמיד יהיה שם.
אוסיף עוד משהו-
רבים רבים כאן בפרוג מכירים היטב את המכירה הזזו. יודעים מצוין שהאיש הטכני שממונה על נקודת החלוקה - עובד, וקשה.
כמו שרבים מאיתנו לא עובדים.
וכעת לעצם העניין:
כמה הוא מרוויח, לדעתכם?
עכשיו העלו להם ל-3 שח לבנאדם.
בממוצע מגיעים 180 איש למכירה- 540 שח סה"כ-
לעבודה פיזית קשה, שאין הרבה שיסכימו לקחת אותה.
אוקיי, שיעזוב. מישהו מכריח אותו להישאר?
אז כן, לפי מה ששמעתי כעת ונחרדתי, (מאחראי על נקודה אחרת בעיר, ממש לפני שעות ספורות. מאמינה שהוא עדיין שם...)
הבנתי שלא נותנים להם לעזוב. חתונה קתולית.
"אהממ, כמובן, בכיף תעזבו, אבל - לא לפני שהשגתם מחליף!"
וכמובן שלא מצליחים למצוא מחליף, ונשארים.
אשמח לשמוע האם יש לדעתכם פתרון לבעיה?
או שיעלו להם את המשכורת- נספוג את זה.
או שיתנו להם- לפטר את עצמם מעולו של זה.
נ.ב. באם הבעלים קוראים אותי כעת, אנא - התעוררו ושנו את המצב.
נ.ב.ב. באם לא דייקתי / טעיתי בנתונים - אדרבא, תקנו אותי. את כל הנאום הנ"ל כתבתי מוידויו האישי של אחראי נק' החלוקה.
אודה מאד לעצותיכם, עידודכם, הכוונתכם, ועזרתכם למציאת הפתרון למצוקה הזו.
קודש קדשים זה כלום לעומת מה שאני מחזיק מהטלויזיה. אה, סליחה ערוצי התבהלה..אם מה שאומרים בטלווזיה בשבילך קודש קודשים, אני לא מתווכח...
ההיפך הוא הנכוןתבדוק מה האינטרס שלהם, להחמיא למגזר / להביא אייטם / או סתם ניגוח
מדויקבכל מקרה ההשוואה שלי זה לא מול היכן שהציבור הכללי עושה את קניותיו, אלא בהשוואה לרכישות בתוך המגזר שלנו
יורד מהסכום גם המע"מ סה"כ 461.5עכשיו העלו להם ל-3 שח לבנאדם.
בממוצע מגיעים 180 איש למכירה- 540 שח סה"כ-
ההשוואות והפערים העצומים הם בד"כ מול שופרסל... ולא מול יש ואושר עד, אבל עדיין לכל סופר יש את קבוצת המוצרים שהם יקרים מאוד מאוד (כמו אושר עד והחד פעמי...), ובמשנת יוסף זה לא קיים, אבל מצד שני במשנת יוסף אין מבצעי רצפה, כמו שיש במרכולים מידי פעם.קודש קדשים זה כלום לעומת מה שאני מחזיק מהטלויזיה. אה, סליחה ערוצי התבהלה..
קבל האמת ממי שאמרה.
זה לא נתון לויכוח היה ע"ז אין ספור התפלספויות ותחרויות והשוואות. משנת יוסף יותר זול מכל סופר אחר. ומוצרים איכותיים.
(אגב, אני לא קונה שם ה כ ל רק דברים שווים.. אבל מכאן ועד להוציא דיבה, לא מתאים.
אני גם לא מכיר את הבעלים אולי לכן זה מקומם כאן כמה, הפוליטיקה שבדבר, אולי.
ההיפך הוא הנכון
מדויק
לא מע"מ אלא הפרשות חובה בתלוש- ביטוח לאומי / מס בריאותיורד מהסכום גם המע"מ סה"כ 461.5
כי ה90% באיזור שאין להם רכב (באיזור שלי מאות משפחות שנהנות מהחניה של 10 רכבים), חונים בחניה שלו (היא שלכם בטאבו??) 10 שעות בשבוע!!, לו נשאר כל שאר ה158 שעות לחנות רכב, והוא מעיז להתלונן??למה בכל יום שלישי בעלי חייב לחנות מרחק הגון מהבית כי בחניה הקבועה מתקיימת המכירה המהוללת??
מאד חבל, אבל זה גם אם אתם סוגרים לגמרי חלונות ותריסים?וזה שעד שהילדים שלי סוף סוף סוף נרדמו בערב ואני מותשת לחלוטין אחרי עוד יום ב"ה, הצעקות והמהומה והמשאיות מהחניה למטה פשוט מעירים אותם! התינוק צורח את נשמתו ואין עם מי לדבר.
יורד המע"מ מידיעה ברורהלא מע"מ אלא הפרשות חובה בתלוש- ביטוח לאומי / מס בריאות
יוצא שמקבל בערך 2.5 שח ללקוח
דוגמה לא טובה,יותר מכוער ממבצע של 2 קטשופ ב19.80 במקום קטשופ אחד ב 10 ש"ח של כל רשת אחרת?
אולי כי אנחנו עדיין זוכרים כשלא לקחו את הסכום הזה אז יש הרגשה שעושים עלינו קופה?
מדובר בחניה ענקיתתתתתתת עם המון מקום מיותר!!כי ה90% באיזור שאין להם רכב (באיזור שלי מאות משפחות שנהנות מהחניה של 10 רכבים), חונים בחניה שלו (היא שלכם בטאבו??) 10 שעות בשבוע!!, לו נשאר כל שאר ה158 שעות לחנות רכב, והוא מעיז להתלונן??
זאת תגובה אמיתית??מאד חבל, אבל זה גם אם אתם סוגרים לגמרי חלונות ותריסים?
שוב פעם תחשבו שזה עוזר למאות משפחות, ואם כל המאמץ זה לסגור תריס ולחנות רחוק, אתם גם שותפים בחסד (חבל להתייחס לזה שיש מישהו שמרוויח, וגם ההוא שמרוויח לא היה עושה את המכירה במקום שעולה לו כסף לעשותה).
זה.סליחה מכבודכם,
למה לדבר ככה?
בן אדם כתב מה ששמע, מה שמרגיש. תלמדו לכבד אחד את השני גם אם זה לא לרוחכם.
אפשר לחלוק אפשר לסתור אבל בדרך כבוד.
על מה מתו תלמידי רבי עקיבא?
על שלא נהגו כבוד זה בזה!!
אני חושבת שאת צודקת לגמרי.מדובר בחניה ענקיתתתתתתת עם המון מקום מיותר!!
לבעלי קשה מאד לחנות רחוק ולא חושבת שאמורה לפרט כאן בדיוק למה ומדוע.
כמה שביקשנו והתחננו לא עוזר
והוא מעז להתלונן. כן!!!!!!!! כי אף אחד לא בא לשאול אם זה בסדר ולא מפריע
זאת תגובה אמיתית??
יש לי תינוק עם קשיי שינה משמעותיים. בשבילי כל הרדמה שלו זה שעתים של קושי מפרך כל ערב אז אסור לי להתלונן על הרעש??
ובאהבה להיות שותפים בחסד אם תבקשו, תכבדו ותבינו את הקושי. לא בכפיה
זה.
אין לי עניין לרדת לקטנות (והיה תלוש שלהם על שמי)יורד המע"מ מידיעה ברורה
זה נח כי זה לא מתחת לחלון שלך כשהרדמת את הילדים.בבקשה אלתגרמו שיסגר משנת יוסף
לנו מאוד נוח השיטההזו של הקניה בצורה מסודרת פעם בשבוע שם
שמזמינים מראש
אנחנו בד""כ מרוצים מהירקות
ואצלינו בבית יודעים שבשלישי מגיע בד"כ אספקה של ירקות
היה תקופות שבחנויות בשכונה לא היה ירקות נורמליים רק במשנת
זה גם מאוד נוח שזה בחניה
ואם מפריע הרעש אנחנו לא חייבים בגלל זה להפסיד -זה חוקי אם זה לא בשעות מנוחה
לא תסכימי לילדים לשחק בגינה בגלל שזה מרעיש לך גם ב5 אחר הצהריים ?תסגרי את כל הגינות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים