פנייה לנקסט - איך, והאם כדאי?

• הוסף לסימניות
לפני תקופה רכשתי שלישיית אוברולים באתר נקסט. השימוש בה לא היה מאסיבי.
כעת אני מגלה דפקט רציני ביותר באחד מהם - קרע גדול של הבד סביב אחת הלחצניות. הפגם נתהווה במהלך השימוש, לא קבלתי בגד פגום.

האם יש מקום ליידע בכך את נקסט? בס"ה הבגד צעיר לימים, ואני מקפידה לשמור על ביגוד.

אם כן, אשמח לשמוע לאיזו כתובת עלי לפנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1144129:
לפני תקופה רכשתי שלישיית אוברולים באתר נקסט. השימוש בה לא היה מאסיבי.
כעת אני מגלה דפקט רציני ביותר באחד מהם - קרע גדול של הבד סביב אחת הלחצניות. הפגם נתהווה במהלך השימוש, לא קבלתי בגד פגום.

האם יש מקום ליידע בכך את נקסט? בס"ה הבגד צעיר לימים, ואני מקפידה לשמור על ביגוד.

אם כן, אשמח לשמוע לאיזו כתובת עלי לפנות.

לדעתי שווה לפנות אליהם, ואני מאמינה שאם תפני במייל (דרך האתר) תקבלי תגובה.
הם עונים דיי מהר!

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות בכתובת מייל הזאת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
אני בעבר פניתי (בנוגע לאיחור בקבלת ההזמנה) ונענתי במהירות ובאדיבות.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה