- הוסף לסימניות
לא גומרת להסתכל על הקטנה הזו
המשך בתיק עבודות
המשך בתיק עבודות
כן נכון, אבל עדיין יצאה שם כ"כ יפה שחבל היה לי לוותרנכתב ע"י 0405 שירה;2447574:כל כך ענוג ורך
כייף לראות
בקטנה משו מציק לי עם היד בראשונה נראה מאולץ קצת - היד שתחת הראש קצת לא טבעי
תודהנכתב ע"י נחמי;2447851:אני גם אהבתי ת'ראשונה והרביעית במיוחד.
אלופה !!!!!
צירוף של כמה אמיתיים לאמיתי אחדנכתב ע"י אסתי וויג;2447865:תמונות מושלמות...מכל הבחינות!!!!!!!!
בתמונה הרביעית,הכל שם אמיתי?
חח תודהנכתב ע"י tzipi.w;2448419:הכל חייב להיות אצלך מושלם?
תמונות עם דיוק של 100%.
רבקי כן זה אחד הקטעים אצלי מנסה הרבה שילובים חדשיםנכתב ע"י rivkyp;2448461:שרה מקסים..
אני אוהבת שאת כל הזמן מתחדשת..
תבוא לקוחה ניו בורן שנה אחרי שנה ויהיה לה סט חדש ושונה לחלוטין...
רחלי - את כ"כ מפרגנת תמיד, מתוקה!נכתב ע"י רחלי 1234;2448721:הרפיה
זה מה שזה.
ביצוע מושלם ומדויק.
מצוירת לגמרי הקסם הזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים