פנים - משהו קטן וזריז

• הוסף לסימניות
עכשיו אני קולט שהדמות כביכול צופה במסך, או אולי אני רק מדמיין..

• הוסף לסימניות
יפה!!

ככל אשר יענו את תמונת הסטטוס שלך - כן ירבה וכן יפרוץ...

שינוי מבורך הפעם!!

• הוסף לסימניות
דווקא אני אוהבת את הדמות ששמת ליד הניק שלך. (-: יש בה משהו חמוד וידידותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1345317:
דווקא אני אוהבת את הדמות ששמת ליד הניק שלך. (-: יש בה משהו חמוד וידידותי.

אפל חמוד וידידותי :)
ללא ספק שיפור תחושת הרווחה בקרב תושבי הפורום.

• הוסף לסימניות
יפה יפה...
הולך ומשתבח מציור לציור :)
אהבתי...

• הוסף לסימניות
מתקדם.... אך יש המון על מה לעבוד עדיין

• הוסף לסימניות
לפירגונים תמיד יש מקום!

נכתב ע"י א.ד.;1346114:

תמשיכו לחפור, רק תיזהרו מהמפלצת...

• הוסף לסימניות
תמשיכו לחפור, רק תיזהרו מהמפלצת...
חח אהבתי ת'פרופיל החדש

וציור חמוד (אבל למה השיער צבעוני?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1345252:
יפה!!

ככל אשר יענו את תמונת הסטטוס שלך - כן ירבה וכן יפרוץ...

שינוי מבורך הפעם!!

ישמור אלוקים!:eek::)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה