- הוסף לסימניות
תמונה מהממת!!!
לא החזקתי פנינה במשקל שציינת ,
אבל ראיתי אותה , בהחלט כן
והיא מדהימה!!!!
אין ספק בכלל!
והיא מדהימה!!!!
אין ספק בכלל!
תודה רבה!וואו איזה נסיכה!!
מזל טוב והרבה נחת!
תודה!איזה תמונה מהממת.
יצירה...
השראה שאפשר להסתכל בה המון.
תודה תודהואווווווווו את לא שפויה!
זה אומנות
והיא בובה אמיתית
כלומר שלי?תמונה מהממת!!!
והיא מדהימה!!!!
אין ספק בכלל!
שכוייח...וואו הני תמונה מיוחדת.
והבובונת פנינה אמיתית![]()
לקח לי זמן להגיב מרוב יופי..... פשוט שלימות!
ומקווה שהוגים את השם כמו בכותרת
מזל טוב והרבה נחת!
ברור ששלךכלומר שלי?
לגמרי...
ואוו איזה דבר!!!חלומי!
והיא מהממת ברמות!
מחכה לעוד....
מהמם!!!
היא בובה!!
וואו איזה תמונה מהממת!
והמון מזל טוב!
תודה לכולכן!ואוו מהמם
המון מזל טוב
זה מה שפירגנתי בינתיים בעז"ה בשבוע הבא אפרגן את כל הסטים...הני מזל טוב!
תמונה מהממת ונסיכה חלומית
רק זה מה שפירגנת? מחכה להמשך!
מזל טוב
מליון נחת וכח
ביצוע מושלם, גם בלי להתחשב במצבך כעת
כיף לך...
תודה לכולן!וואו טירוף!!
משגע!!!
המון מזל טוב! בובה מדהימה!
תודה נחמי...איך התפספס לי האשכול הזה?
פשוט מהמם!!
היא בובה קטנה
אהבתי את התאורה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים