פנינים בירושלים

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה יש חנות/מכירה של תכשיטי פנינים, מפנינים אמיתיות ואיכותיות בעיצובים יפים. אשמח לקבל כתובות/טלפון אפשר באישי

• הוסף לסימניות
אם את מעוניינת לקנות גם מסגר יפה מזהב + תוספות יפות לפנינים יש מכירה ברחוב רשי לפנינים + אביזרים מהממים שלא ראיתי בשום מקום!!
אם את מעוניינת אני אברר לך את המספר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1178307:
איפה יש חנות/מכירה של תכשיטי פנינים, מפנינים אמיתיות ואיכותיות בעיצובים יפים. אשמח לקבל כתובות/טלפון אפשר באישי

דייזי פרבר 026431196
ה---מומחית לפנינים

• הוסף לסימניות
תמיד אני רואה פרסומת של מכירה "פנינים במחיר פרחים"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1178319:
אם את מעוניינת לקנות גם מסגר יפה מזהב + תוספות יפות לפנינים יש מכירה ברחוב רשי לפנינים + אביזרים מהממים שלא ראיתי בשום מקום!!
אם את מעוניינת אני אברר לך את המספר

כן בהחלט, אפשר לתת באישי. תודה

• הוסף לסימניות
אולי למישהו יש פרטים על המכירה ברש"י, אשמח לקבל, די דחוף לי. תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1179515:
אולי למישהו יש פרטים על המכירה ברש"י, אשמח לקבל, די דחוף לי. תודה
זה המכירה שהזכרתי קודם "פנינים במחיר פרחים" רש"י 47

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה