פנל לבן פולימרי

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו נסיון עם פנל לבן פולימרי
-מבחינת חוזק -מקבל שריטות ?
-עמיד לאורך שנים?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי בבית.
חזק ועמיד, לא שמתי לב לשריטות אם יש או אין.
חובה לצבוע בתנור לפני שמתקינים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לי פנל לבן שהתקינו לי ביחד עם הפרקט. לא יודעת אם לזה הכוונה.
הוא מוצמד למעלה עם סיליקון שמקבל כל הזמן אבק ולא כ"כ נח לניקוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;1895697:
יש לי בבית.
חזק ועמיד, לא שמתי לב לשריטות אם יש או אין.
חובה לצבוע בתנור לפני שמתקינים.

בהצלחה

יש לך תמונה במה מדובר? מתעניינת גם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanalesh;1896803:
היכן צובעים בתנור?
ב'נגב' לא הציעו כלל אפשרות כזו

גמני הזמנתי בנגב כזה דבר,
ולא אמרו מילה על צביעה.

מה אני אמורה לבקש?

• הוסף לסימניות
אני גם מתכנן עכשיו בית לאחד הלקחות שלי, והוא רוצה מאוד פנל פולימר
השאלה אם הוא לא מתלכלך עם הזמן
ויותר מזה אם החומר שמחברים אותו [דבק קרמיקה] אם הוא לא משחיר במשך הזמן ממים וכ"ו

• הוסף לסימניות
מנסיון אצלי- הפנל הרגיל ממש לא מומלץ, מקבל מכות בלי סוף.
יודעת שקיים פנל יקר ואיכותי - אין לי נסיון איתו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה