פנסוניק TM900

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות מסרטה של פנסוניק TM900, הבעיה שנגמר במלאי.
יודעים איפה אפשר להשיג בכלאופן? אפילו יד שניה.
יעזור מאוד, תודה!

• הוסף לסימניות
נגמר כי יש דגם טוב יותר
למה את צריכה דוקא את הTM900?

• הוסף לסימניות
תחפשו בגוגל ותגיעו לעוד אין ספור תוצאות!!

אגב, תוצאה זו הגיעה כתוצאה ראשונה בדף הראשון של החיפוש בגוגל...

• הוסף לסימניות
אני יודעת שמופיע בזאפ, עברתי והתקשרתי חנות חנות- נגמר, כנראה לא עדכנו.
התקשרתי לחנויות גם בחו"ל- וגם אין.
אני יודעת שה-X900 היא הגרסה הבאה, אבל מבדיקה יסודית עולה כי ה-TM היתה יותר טובה.
לפעמים קורה שגרסאות חדשות פחות טובות מקודמות.
תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגרינה;942471:
לפעמים קורה שגרסאות חדשות פחות טובות מקודמות.
תודה לכולם.

ממש לא אני מכירה טוב את שתיהן
הX-900 לוקחת את הקודמת בכמה רמות

• הוסף לסימניות
ערכתי בדיקה זו מול זו והתוצאות ברורות.
זה לא עובדה שאני קבעתי, הרבה שמו לב לזה.
הצגתי את הנתונים לאחד המבינים בתחום והוא טען שלא נותר אלא לחכות לגרסה הבאה- האמורה לצאת בימים אלה ממש.

• הוסף לסימניות
הקפצה.
אני מבררת בדיוק עכשיו על מצלמה מהסדרה הזו, ואחד "מבין" אמר לי שהדגמים הקודמים נגמרו, כעת יש את ה-X920 שטובה יותר מכולם.
מישהו התנסה איתה? שמע עליה?
אשמח מאד לקבל מידע, חבל לי לקנות סתם...

• הוסף לסימניות
אני מעדכנת את הדגם: מדובר ב-HCX920 (יכול מאד להיות שזה אותו דבר, בכל אופן אני רוצה לקבל מידע נכון אז עדכנתי...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה