דרוש מידע פנס במצח שרק מתנפח עוד ועוד-מה עושים?

• הוסף לסימניות
בצד במצח. צבע כחול
הוא ישן טוב וחבל לי להעיר אותו.
מקווה שלא אפאטי.
ב"ה לא מקיא
לא ראיתי את המכה, אבל לפי התיאור שלך, אם הכול בסדר חוץ מהנפיחות הייתי מחכה.
אבל את האימא ואיך שאת מרגישה (אולי להתייעץ עם אחות של הקופה ירגיע אותך קצת יותר).

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן
הרגעתן אותי ואכן התקשרתי לשכן שעובד ב"הצלה"
אמר שזה נורמלי שמתנפח יותר ממה שהיה ואם אין הקאות והילד דיבר אז לא רואה סיבה לפנות למיון
אלא רק לתת משכך כאבים לילד.
בשו"ט

• הוסף לסימניות
אמר שזה נורמלי שמתנפח יותר ממה שהיה ואם אין הקאות והילד דיבר אז לא רואה סיבה לפנות למיון
זאת באמת התשובה הקלאסית (אני גם חובשת), אבל לפעמים אנשים רוצים הרגעה מוסמכת:)

• הוסף לסימניות
ארניקה זאת משחה שקונים בכל בית מרקחת, אולי אפשר להשיג בגמח באזורכם/שכנים וכו'.
כדורי ארניקה קנינו בחנויות שמוכרת מוצרי בריאות, אולי אפשר גם בבית מרקחת. לוקחים כל כמה שעות, זה כדור קטנטן שהילד מוצץ- ממש יעיל.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
לשים מרגרינה
בדוק. עוזר

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן
אלא רק לתת משכך כאבים לילד.
בשו"ט
תודה על העדכון.
ב"ה.

• הוסף לסימניות
מבחינת החלמה ואסטטיקה: לנו אחות בקופה אמרה למרוח דבש על המקום זה מנקז נוזלים שמנפחים ואם יש שריטה או שפשוף מאיץ את ההחלמה.
אם את רוצה שייראה יותר טוב בחג וינצל משבט לשונה של "הדודה סוזי" ושות' (-:
יש משחה מעולה להמטומות מכות וחבורות וכד' בכל בית מרקחת עולה קצת יקר (80)אבל שווה (חברה מרחה לחתונת בתה אחרי שנפצעה וממש שיפר את המצב) תרגישו טוב ושנה מבורכת ללא פנסים מיותרים

• הוסף לסימניות
יש משחה מעולה להמטומות מכות וחבורות וכד' בכל בית מרקחת עולה קצת יקר (80)אבל שווה (חברה מרחה לחתונת בתה אחרי שנפצעה וממש שיפר את המצב) תרגישו טוב ושנה מבורכת ללא פנסים מיותרים
מה שם המשחה?
ספרי אלוורה אכן יעיל כמו שמדברים עליו?

• הוסף לסימניות
מה שם המשחה?
ספרי אלוורה אכן יעיל כמו שמדברים עליו?
לא זכור לי כרגע תשאלי כל רוקח מכיר
אלוורה עזר לי בעיקר אחרי ההחלמה שלא יהיו צלקות

• הוסף לסימניות
@R.E.Y על מה הכעס?
לקחת תחבושת או חיתול ולהדק חזק מסביב לראש.

שמת קרח ולחצת על המכה?
הנפיחות אמורה לרדת!

ללחוץ עם קרח כדי להכניס את ה'בומבה' לא טוב??
שימו לב! אסור!!! ללחוץ על המכה בשום אופן!
זאת טעות שנוטים לעשות וזה ממש מסוכן.
שלא יהיה לחץ על המוח.

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי , והרבה שנים,
למרוח שמן זית. עובד מיידית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה