- הוסף לסימניות
כמה שקים קטנים:
איך מפנים?
כמה אמור לעלות?
30 שקל ל'בלה' זה לא יקר?
איך מפנים?
כמה אמור לעלות?
30 שקל ל'בלה' זה לא יקר?
30 שקל לפינוי בלה או לקנית בלה למילוי פסולת? אם זה פינוי מאוד זול.כמה שקים קטנים:
איך מפנים?
כמה אמור לעלות?
30 שקל ל'בלה' זה לא יקר?
לפנוי,30 שקל לפינוי בלה או לקנית בלה למילוי פסולת? אם זה פינוי מאוד זול.
מה עושים עם הפסולת? צריך לטפל בזה לא שופכים את זה בשדות, אולי במחיר הזה כן?!לפנוי,
ואנוכי חשבתי שזה ממש יקר, זה פסולת לא מספיק שאספתי וערמתי עוד לשלם 240שקל על 8 בלות??? פרצוף תמה...
מה המחיר באמת ולמה זה כלכך יקר?
עדיין זה לא מובן לי, הרי מכולה מכילה מאה או יותר שקים...מה עושים עם הפסולת? צריך לטפל בזה לא שופכים את זה בשדות, אולי במחיר הזה כן?!.
הובלה במנוף עולה כסף. בגדול שעת מנוף יכול להגיע אפילו ל1000 שקל האתר לטיפול בפסולת גם גובה את חלקו נשארו במינוס עוד.
מכולה זה מחירים אחרים.עדיין זה לא מובן לי, הרי מכולה מכילה מאה או יותר שקים...
מנוף 1000 או פחות, מכולה 900 מה עוד?
לא ממחזרים את הפסולת? אז שישלמו לי....
כנראה זה סתם שאלה של משהי שלא מבינה בזה כלום...
אז זהו ששאלנו איזה קבלן שבונה לידנו, שמחנו להתפטר מהשקים במרפסת וזה נשמע לנו ממש יקר חשבנו שב100 שקל מקסימום נגמור סיפור... הם בונים בניה רצינית כל הבנין, מה ה8 שקיקונים שלנו יוסיפו...מכולה זה מחירים אחרים.
המחיזור נעשה מסיבות ירוקות הוא לא ריווחי!
8 שקים? זורקים בפח הזבל כל שבוע שק.נו אנחנו הראשונים שתקןעים עם פסולת בלי אתר בניה רשמי??
תספרו לי מה עשיתם?
אני שילמתי 100 שקל למנוף שבא לפנות כמה בלות בשביל שיפנה גם לי בלה אחתנו אנחנו הראשונים שתקןעים עם פסולת בלי אתר בניה רשמי??
תספרו לי מה עשיתם?
ממש לארגיתאני שילמתי 100 שקל למנוף שבא לפנות כמה בלות בשביל שיפנה גם לי בלה אחת
ואז הבניין מקבל מהעירייה קנס8 שקים? זורקים בפח הזבל כל שבוע שק.
שק אחד שמעורב עם הכל, אין מצב, אף אחד לא רואה אותו (בבתים שרואים שיפוצים, לפעמים יש פקחים שבודקים בפחים, עובדי התברואה לא מחלקים קנסות).ואז הבניין מקבל מהעירייה קנס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים