פסוקאים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חורש;2251761:
מניסיון של שנים וכמה דירות ואחרי ברור אצל מיטב אנשי המקצוע:
הדברה אצל אבירן ממודיעין עילית, יש לו חומר מיוחד שמביא שקט ארוך...
והכי חשוב: הם מגיעים גם בדירות חדשות כי הם נמשכים לסיד שאינו אטום מספיק! הטוב ביותר הוא לסייד את כל הבית במשי משי או לפחות בסופרקריל 2000 (עדיפות מוחלטת למשי משי) ואז לרסס ע"י אבירן ופשוט זהו!!!

תודה רבה לכל המגיבים,
אשמח לשמוע מניסיון של עוד "בעלי ניסיון"
לגבי מה שכתבתם פה ניסיתם את זה וזה עזר?
וכמה עולה הריסוס של אבירן?
ומה הפרטים שלו?
אם זה באמת משהו מוצלח נראה לי שיהיה לו עבודה מבוקר עד לילה רק מכמות האנשים שאני מכיר שסובלים מזה וישמחו כבר להתפטר מזה אחת ולתמיד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י goaty;2251726:
על קרציוני יונים או על פסוקאים?
ומי זה שכתב?

על פסוקאים. מי שכתב זה א. סתו, במדור: "פטנט רשום". נראה לי שמופיע במוסף של יום שלישי. אפשר לברר את מס הטלפון ולבקש ממנו כתבה זו. הוא יכול לעזור בנידון.

• הוסף לסימניות
על פסוקאים. מי שכתב זה א. סתו, במדור: "פטנט רשום". נראה לי שמופיע במוסף של יום שלישי. אפשר לברר את מס הטלפון ולבקש ממנו כתבה זו. הוא יכול לעזור בנידון.
יש לך מייל שלו? פרטי התקשרות אחרים?
מי יודע לעזור בזיהוי?
חוששים שיש לנו פסוקאים :(

• הוסף לסימניות
file.php

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה..

לצערי גילינו פסוקאים בדירה החדשה שלנו.

הזכירו כאן רעיון לניקוי קירות עם אקונומיקה.
יש לי צבע משי משי על כל הקירות עם גוון. האם מישהו ניסה לנקות עם אקונומיקה ויכול להגיד אם זה פוגע בצבע?

בנוסף, אשמח לקבל מידע אם יש למישהו מידע נוסף איך להתפטר מהם, או ניסיון עם מדביר מסוים שהצליח למגר אותם

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה:(

יש לכם גם על הקירות??
בעיקרון לא אמורים להופיע על משי משי...

אנשים פה המליצו לאחרונה על וויס ממודיעין,
אנחנו מרוב יאוש לא ניסינו עדיין...

• הוסף לסימניות
בלת"ק
יש מישהו ממודיעין עילית שפיתח לזה ריסוס מיוחד, אחותי ניסתה את זה וזה סילק לה את כולם!

• הוסף לסימניות
קניתי פעם מסוכן חומר הדברה בצורת אבקה חומה.(בדומה לג'ל של הנמלים) שזה היה הפתרון היחיד שהועיל לאחר כל סוגי ההדברות.
חיסל לי את הפסוקאים ששרצו בכל ספרי ארון הספרים וכמובן בכל מקום.
מצרפת כאן לתועלת כולם את המספר שלו: 0527602913
ככה זה נראה
תצלום0126[1].jpgתצלום0124[1].jpg

• הוסף לסימניות
קניתי פעם מסוכן חומר הדברה בצורת אבקה חומה.(בדומה לג'ל של הנמלים) שזה היה הפתרון היחיד שהועיל לאחר כל סוגי ההדברות.
חיסל לי את הפסוקאים ששרצו בכל ספרי ארון הספרים וכמובן בכל מקום.
מצרפת כאן לתועלת כולם את המספר שלו: 0527602913
ככה זה נראה
צפה בקובץ המצורף 1476051צפה בקובץ המצורף 1476052
השתמשנו בזה...
בטוחה שעזר?
איך שמת?
כי אולי המעיט קצת את הקצב שלהם אבל לא נעלמו בכלל.
(השתמשתם בהדברה ממודיעין?)

• הוסף לסימניות
כן
גם אנחנו השתמשנו בזה
וגם המשפחה של אחותי

הבעיה שאני רואה בזה- שזה לא מסודר בבקבוק תקני, בלי תווית של תכולת החומרים וכדו'.
אז אם כבר-
שמתם בצורה מסוימת?
בתוך ארונות בגדים , מיטות וכו?
ואין אישור משרד הבריאות?

• הוסף לסימניות
השתמשנו בזה...
בטוחה שעזר?
איך שמת?
כי אולי המעיט קצת את הקצב שלהם אבל לא נעלמו בכלל.
(השתמשתם בהדברה ממודיעין?)
לספרים זה עזר פרפקט. ושם היה לי מכה. כל עמוד בספר יצאו לי כמה חברה. ושמתי מלא אבקה על המדפים בארוןל אחר כמה חודשים לא ראיתי פסוקאי אחד אפילו.
האמת שעל הרצפה זה פחות הועיל כי כל הזמן שוטפים שם ואי אפשר להשהות את ההדברה. זה פועל כמו הג'ל של הנמלים. אבל האבקה נדבקת לבד על הפסוקאים גם אם הם לא מעוניינים..
כן צריך לזה סבלנות של כמה חודשים. כי עד שזה מגיע לכולם...
היום נדיר שאני פוגשת פסוקאי.
פה ושם על הקירות, אבל ממש נדיר. ב"ה
זה ממש מטרד!

• הוסף לסימניות
אז אם כבר-
שמתם בצורה מסוימת?
בתוך ארונות בגדים , מיטות וכו?
ואין אישור משרד הבריאות?
יש לו הוראות מדויקות איך לבצע
בגדול זה אומר לרוקן מדפים ולרסס, אפשר להחזיר דברים אחרי שעתיים
וגם מרססים על קירות ומיטות לפי ההוראות
אנחנו עשינו את זה כשעברנו דירה, אז היה חלק מתהליך הפריקה של הארגזים
הוא מוכר כמות לפי גודל הדירה ומספר החדרים וכד' (מזמינים בטלפון והוא מכין לפי ההזמנה)
לא ידוע לי על אישור של גופים רשמיים

• הוסף לסימניות
תודה!
לספרים זה עזר פרפקט. ושם היה לי מכה. כל עמוד בספר יצאו לי כמה חברה. ושמתי מלא אבקה על המדפים בארוןל אחר כמה חודשים לא ראיתי פסוקאי אחד אפילו.
האמת שעל הרצפה זה פחות הועיל כי כל הזמן שוטפים שם ואי אפשר להשהות את ההדברה. זה פועל כמו הג'ל של הנמלים. אבל האבקה נדבקת לבד על הפסוקאים גם אם הם לא מעוניינים..
כן צריך לזה סבלנות של כמה חודשים. כי עד שזה מגיע לכולם...
היום נדיר שאני פוגשת פסוקאי.
פה ושם על הקירות, אבל ממש נדיר. ב"ה
זה ממש מטרד!
יש תוקף לאבקה?
ננסה אולי שוב...
וניסתם לשים על הקירות?

• הוסף לסימניות
יש לו הוראות מדויקות איך לבצע
בגדול זה אומר לרוקן מדפים ולרסס, אפשר להחזיר דברים אחרי שעתיים
וגם מרססים על קירות ומיטות לפי ההוראות
אנחנו עשינו את זה כשעברנו דירה, אז היה חלק מתהליך הפריקה של הארגזים
הוא מוכר כמות לפי גודל הדירה ומספר החדרים וכד' (מזמינים בטלפון והוא מכין לפי ההזמנה)
לא ידוע לי על אישור של גופים רשמיים
אנחנו גם בכוון של מעבר דירה,
מתלבטים אם לרסס הכל לפני המעבר,
או לחכות ואחרי.
בגדול סיוט לארוז כשיודעים שהם קיימים בספרים וכו...

לא פחדתם להשתמש בחומר בלי אישור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה