הקוטב הצפוני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא בטוח...אם יש לי בספרים זה אומר שזה פסוקאים?
הגיוני.
לא בטוח...אם יש לי בספרים זה אומר שזה פסוקאים?
ואם יהיו על הקירות של הדירה החדשה?אנחנו גם בכוון של מעבר דירה,
מתלבטים אם לרסס הכל לפני המעבר,
או לחכות ואחרי.
בגדול סיוט לארוז כשיודעים שהם קיימים בספרים וכו...
לא ידעתי שזה בלי אישורלא פחדתם להשתמש בחומר בלי אישור?
קניתי פעם מסוכן חומר הדברה בצורת אבקה חומה.(בדומה לג'ל של הנמלים) שזה היה הפתרון היחיד שהועיל לאחר כל סוגי ההדברות.
חיסל לי את הפסוקאים ששרצו בכל ספרי ארון הספרים וכמובן בכל מקום.
מצרפת כאן לתועלת כולם את המספר שלו: 0527602913
ככה זה נראה
צפה בקובץ המצורף 1476051צפה בקובץ המצורף 1476052
אם אפשר לשגע עוד פעם אחת...ואם יהיו על הקירות של הדירה החדשה?
היה שווה לנו לעשות את זה בדירה החדשה ולדעת שההתחלה נקיה...
ידעתי שיש בארגזים, אבל כשפרקנו קיוויתי שהחומר יפעל והם יודברו לגמרי
בעצם לא הפריע לנו קיומם אלא המפגש איתם...
לא ידעתי שזה בלי אישור
קיבלנו בקבוקים מאולתרים ואז הבנתי
אם היה באמת דחוף לי אז הייתי מתקשרת ושואלת
בינתיים השתמשתי בזהירות והשארתי הרחק מהילדים
ריססנו לפי ההוראות שלואם אפשר לשגע עוד פעם אחת...
פתחתם ארגז ארגז וריססתם?
ריססתם גם בתכולה של הבגדים?
השארתם בארגז כדי שיקבל את הריסוס? כי אחרת מה יצא מיזה?
ריססתם גם בארונות לפני שהיכנסתם את התכולה?
וקירות?
(אפשר לרסס על סיד, לא משי משי?)
תודה רבה!
אז יש לכם מקומות נגועים עכשיו?עדיין לא עשינו הכל
לא עשינו עדיין את הקירות בבית החדש (לנו. הבניין ישן)אז יש לכם מקומות נגועים עכשיו?
ואם כן איך יודעים למה ואם עזרה ההדברה?
תודה רבה!
אפשר את המספר שלו?בלת"ק
יש מישהו ממודיעין עילית שפיתח לזה ריסוס מיוחד, אחותי ניסתה את זה וזה סילק לה את כולם!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //