- הוסף לסימניות
הוא לוקח הירומוזאיזה זריקה הוא מקבל?
הוא לוקח הירומוזאיזה זריקה הוא מקבל?
זה תרופה גנרית של היומירה למיטב הבנתיהוא לוקח הירומוז
לכאורה תשאלי את הרופא כי זה תלוי איזה ביולוגימותר לנשים לקבל בשנים של פוריות??
את חלקם בוודאות כן.מותר לנשים לקבל בשנים של פוריות??
ומה עשית בהריוןלכאורה תשאלי את הרופא כי זה תלוי איזה ביולוגי
יש כאילו שיותר מוכרים ונחקרו בתקופה זו
אני לקחתי וילדתי תוך כדי( מפסיקים במהלך ההריון נראה לי כל תרופה בשלב אחר)
לקחתי עד חודשיים לפני הלידהומה עשית בהריון
כי אני עכשיו בהריון ויש לי התפרצות מזעזעת
כן.האם מי שלוקח זריקות ביולגיות יש אפשרות לקבל קיצבה מביטוח לאומי
בכל תלוי במחלה שלו ברמת החומרההאם מי שלוקח זריקות ביולגיות יש אפשרות לקבל קיצבה מביטוח לאומי
אשמח לדעת מנסיון
רוב התרופות בטוחות לשימושמותר לנשים לקבל בשנים של פוריות??
סטלרה מיועדת גם לפסוריאזיס?"סטלרה" עזר לי מצויין (גם לקרוהן)
זה אומר משרה מלאה פחות זכאיבכל תלוי במחלה שלו ברמת החומרה
בהצגת הדברים
וכמובן באובדן כושר עבודה אם נבחן לפי אדם עובד
זה לא לחיצת כפתור, לוקח זריקות=זכאי לקצבה
ואם עובד ומשתכר 50,000 לחודש?
קודם יש אחוזי נכות רפואית לפי כללי הסעיפים הרפואיים ואז יש א. כושרזה אומר משרה מלאה פחות זכאי
אכן!!! היה לי קרוהן בהמשך התווסף פסוריאזיס עברתי לסטלרה וזה עזר לי פלאיםסטלרה מיועדת גם לפסוריאזיס?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים