פסוריאזיס- שוב

• הוסף לסימניות
כסובלת מפסוריאזיס, קראתי בפטנט רשום על השמרי בירה שעזרו לאנשים להפטר מהפסוריאזיס ומחלות עור נוספות.
ברצוני לארגן קבוצה בבני ברק, של עוד אפילו 2 או 3 אנשים שרוצים להצטרף להזמין יחד את השמרים ממפעל טמפו בנתניה, השמרים ניתנים חינם רק כדי שנתחלק בעלות המשלוח.

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
את יכולה להרחיב אולי קצת יותר על השמרים האלו?
ואיפה אפשר להשיג אותם?
יעזור לי מאד, אני מירושלים, כך שאין ענין שאני להצטרף לקבוצה.

• הוסף לסימניות
היה בפטנט רשום של יום רביעי האחרון
אם תרצי אסרוק לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימד;1197126:
היה בפטנט רשום של יום רביעי האחרון
אם תרצי אסרוק לך

אם תוכלי זה יוכל לעזור לי. או שתכתבי כאן את הפרטים החשובים.

• הוסף לסימניות
פטנט רשום

נכתב ע"י bracha;1197129:
אם תוכלי זה יוכל לעזור לי. או שתכתבי כאן את הפרטים החשובים.
בבקשה

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תודה לכל המצטרפים.
מקווה בימים הקרובים להוציא את המשלוח.
בזכות פרוג נוספו לי כמה להוזלת המשלוח.
יש מישהו נוסף שמעוניין להצטרף?

• הוסף לסימניות
ניתן לקבל\לרכוש שמרים אצל מבשלות בירה
מקומיים הנפוצים ברחבי הארץ.
כמובן יש לברר את הנושא הכשרותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakov;1204235:
ניתן לקבל\לרכוש שמרים אצל מבשלות בירה
מקומיים הנפוצים ברחבי הארץ.
כמובן יש לברר את הנושא הכשרותי.

יש לכם מושג איפה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה