פסח בפתח

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים אני מגייסת את הילדים ואנחנו עובדים ביחד:
אם זה בניקיון, הם מפנים ארונות, מרססים את חומר הניקוי, ואני מנקה ומסדרת חזרה במקום, תוך כדי הם לומדים מיומניות חשובות של הפרדה לפי נושאים וכן איך מתפטרים מחפצים לא שימושיים.

במטבח - הם עומדים סביבי באפיית עוגה חמושים בסינרים וידיים רחוצות, כל ילד בתורו מכניס מצרך, כך גם בהכנת מרקי ירקות.

הם עוזרים לי גם לפעמים בקיפולי כביסה.

ושלא תחשבו - זה לא תמיד כך, זה לוקח הרבה אנרגיה ודורש הרבה סבלנות, אבל הילדים נהנים עד הגג ורק רוצים לעזור לי שוב ושוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1533760:
מסכימה איתך, גם אני אוהבת שהם עוזרים לי,
אבל רק ממש לפעמים זה אפשרי.

רוב הימים הם חוזרים ב 4 ואז צריך לשבת עם הבן על שיעורי בית, להאכיל את הקטנה, מקלחות,
פיג'מות, ארוחת ערב, סיפור לפני השינה, ובין לבין להכניס איזה משחק איתם שלא תמיד מספיקים (אני משתדלת לתת להם יצירות, פלסטלינה , נעצים וכו') אבל עם כל הדברים האלו ברור שאני לא יגיע לניקיון של פסח בשעות האלה, גם אם זה איתם. ואת כל זה אני צריכה לסיים בערך עד 8 שילכו לישון...

אז גם אני לא רואה דרך לנקות איתם לפסח.
:(:(
(ועוד לא דיברתי על הפיצית שמושכת כל היום בחצאית והולכת אחרי :D)

אולי תחליטי שאת שולחת אותה למטפלת, כמו שהציעו כאן, לבוקר בשבוע, ואז תנקי, ובערב - כשאת יותר עייפה תשלימי את העבודה, שנעשית בישיבה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה