- הוסף לסימניות
איפה קונים קמח שקדים?
אכן.בB&D
אני חושבת שההכשר לפסח עד"ח.
וכן עד"ח
איפה קונים קמח שקדים?
אכן.בB&D
אני חושבת שההכשר לפסח עד"ח.
מרקם שונה לחלוטיןואגב, טיפ בקשר לסורבה- אני לא טוחנת בכלל.
רק מוציאה מהמקפיא בתחילת הסעודה ומגרדת עם מזלג לכוסיות![]()
@hbecker אשמח מאד להתיחסותך. רוצה להכין....שאלה בקשר לסורבה מהמיץ ענבים, מה יקרה אם אני יפחית סוכר?
מה יקרה אם אני לא אשים בכלל סוכר?
אני עושה הרבה מתפוזים במשך השנה ותמיד שואלת את עצמי את השאלה הזו, זה הורס את המרקם?
תודה. החכמתי!מרקם שונה לחלוטין
את מקבלת משהו שהוא כמו גרנטיה. קרחי
הסורבה הטחון שונה לחלוטין במרקם שלו
יש בחוברת מתכון עם בננות וקוקוסהי חברות, מחפשת מתכונים מתוקים ללא סוכר.
חיפשתי כאן ..לא מצאתי..
ודה רבה
תודה, גם בחוברת המתכונים הישנה?תמיד
אלא אם כן ציינתי אחרת
תמידתודה, גם בחוברת המתכונים הישנה?
אגב המתכון של המיונז שלך מוצלח ! תשמרי אותו לחוברת הבאהתמיד
הוא כבר מוכר כאן בפרוג כי כל שנה מחדש מבקשים אותואגב המתכון של המיונז שלך מוצלח ! תשמרי אותו לחוברת הבאה![]()
אז למה אי אפשר לטחון לבד?רק שקדים מולבנים טחונים
אני קונה של בי אנד די עד"ח
אפשראז למה אי אפשר לטחון לבד?
A4 הכוונה תבנית אחת פחות מהענקית בגודל תנורהעני תודה רבה רבה!!
המתכונים נראים מעולים!
ואיזה כיף שהשנה (לשבת הגדול) אני יכולה להנות גם ממתכונים שמכילים שוקולד בו אנחנו לא משתמשים בפסח
בדי הרבה מתכונים את כותבת 'תבנית A4'
האם כוונתך למלבן הבינוני המעט צר יותר?
וכן האם אפשר להמיר ל-2 אינגליש קייק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //