צודק. תיקנתינכתב ע"י A.Y.K;1205721:בקערה
העיגול השאמלי עולה על האמצעי
פ"ש.נכתב ע"י משיקו;1205905:אפשר לדעת באיזו תוכנה?
יש שני פיתרונות:נכתב ע"י שלמה;1205924:בקערה עם המצות ללא הכיסויים, לא מובן אין המצות יכולים להיכנס שלמות...
טור שמאלי שני מלמטה.
בתשלום? כן.נכתב ע"י אסתר10;1205953:ניתן להשתמש באלמנטים...?
לא הבנתי.נכתב ע"י moshiko00;1206382:האם יש לך את הקערה הזו מלמעלה שרואים את הסימנים לפי המנהג הזה (2 סגולים)?
אין לי.נכתב ע"י moshiko00;1206396:הקערה ממבט מלמעלה כמו המצורפת.
אני רואה שכבר הסתדרו שם, לרמה פלוס יש.נכתב ע"י משיקו;1206429:מישהו רצה את זה גם כאן
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=157038
מה שיש לרמה פלוס זה לפי מנהג שונה - שהכל מסודר בעיגול.נכתב ע"י itzuvim;1206435:אני רואה שכבר הסתדרו שם, לרמה פלוס יש.
אני לא רואה הבדל בינהם.נכתב ע"י moshiko00;1206469:מה שיש לרמה פלוס זה לפי מנהג שונה - שהכל מסודר בעיגול.
אני התכוונתי למנהג שהסדר הוא 2 סגולים כמו הקערה שהעלת.
נכתב ע"י itzuvim;1206500:אני לא רואה הבדל בינהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים