פסח כשר ושמח!

• הוסף לסימניות
לכל חברי הפורום, פסח כשר ושמח!
נפגש אחרי החג.
(ציורי במיפיינט)

קבצים מצורפים

• cinderella4.jpg
    KB 287.2 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
נראה לי שהראש ענק לעומת הגוף הקטנצ'יק.
הצביעה מדהימה וגם ההבעות.

• הוסף לסימניות
...כפילות

• הוסף לסימניות
סגנון מיחד
נראה תנוחה חולמנית לפני או אחרי עבודה
השערות של המטאטא עשו לי את הציור

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד- נראית קצת מיואשת!!:eek:
אל דאגה כולנו נשב ביחד לסדר !! ;)
פסח כשר ושמח :)

• הוסף לסימניות
----

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה
כל מה שרצית לבטות בציור יצא פשוט מושלם
תענוג לעיניים

• הוסף לסימניות
האידישע מאמאע? אחרי שעות עבודה כל השיערות שלה בחוץ.. ;)
איזה ייאוש נשקף ממבטה.
אחרי שראיתי שגם היא מיואשת-
אז אין לי כח להמשיך לנקות. :(
ציור מביע!!!

• הוסף לסימניות
דבורה!! הצלחת לרגש אותי אחרי יום של קרצופים שבאתי לברוח מהם קצת, היא נראת יומיים לפני בדיקת חמץ, יש עוד זמן עד למצב הזה...
היא גם נראתה לי קצת כמו ילדה מאלה שבדרך כלל מסתובבות עם הביסלי בחדרים, או שזה אמור להיות ילדה צדיקה כזאת שאמא שלה יושבת לצייר והיא מנקה?...
בכל אופן מהמם ושיהיה לך ולכל משפחתך חג שמח וכשר, נתראה אחרי החג בע"ה

• הוסף לסימניות
לי זה דווקא מזכיר 'סינדרלה'....(לכלוכית...)
מאד מאד יפה!!!

• הוסף לסימניות
דבורה, צביעה יפהפיה, ציור מקסים!
פסח כשר ושמח גם לך ולכל עם ישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה