עזרה פסח למנותחים בראיטרים (בדגש על שוורול, ומיני מעקף)

• הוסף לסימניות
אשמח לעצות, טיפים, חווית מכוננות, רשמים והדרכה לפסח למנותחי שוורול ומיני מעקף. זה השנה הראשונה שלי, ואני די חושש מה הולך להיות עם המצות, בפרט בליל הסדר, העמוס...
בר מן דין עזרה ספצפית, משהו מכיר יין או מיץ ענבים בלי סוכר מתאים ל4 כוסות, לאור האמור?
כמו כן האם יש מעלה למצות כוסמין או למצות ללא גלוטן אחרי הניתוח? או שאפשר לאכול מצה רגילה ולסגור סיפור?

• הוסף לסימניות
אין מצב לאכול את כל השעורים והכמות של המצוות ו4 כוסות אין מה לחשוב על זה....אני כיום 4. וחצי שנים אחרי ועדיין אין יכולת.....בטח שלא בשנה הראשונה
יש קובץ (חוברת) מיוחדת עם כל מה שקשור לשעורים של פסח למקוצרי קיבה שהוציא אחד הרבנים מקרית ספר ביחד עם מנתחים בריאטרים ...אני קיבלתי את זה אך מסרתי את זה הלאה...כך שלא יכולה לעזור

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 12 בריאטריה בהלכה.pdf
    1.6 MB · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
הקפצה.

• הוסף לסימניות
ביינות ובמיץ ענבים של שטיינברג אין תוספת סוכר (מעדות המשגיח שהוא קרובי מדרגה ראשונה)

• הוסף לסימניות
אשמח לעצות, טיפים, חווית מכוננות, רשמים והדרכה לפסח למנותחי שוורול ומיני מעקף. זה השנה הראשונה שלי, ואני די חושש מה הולך להיות עם המצות, בפרט בליל הסדר, העמוס...
בר מן דין עזרה ספצפית, משהו מכיר יין או מיץ ענבים בלי סוכר מתאים ל4 כוסות, לאור האמור?
כמו כן האם יש מעלה למצות כוסמין או למצות ללא גלוטן אחרי הניתוח? או שאפשר לאכול מצה רגילה ולסגור סיפור?
מאד מאד אינדיבידואלי. אני הצלחתי לאכול כזית מצה 3 שבועות אחרי הניתוח (מושרית במים) יש כאלה שלא. כיום (6 שנים אחרי) אני אוכל הכל כרגיל. יש כאלה שלא.
מיץ ענבים מומלץ ביותר הוא "דל קלוריות" של יקבי ציון.

• הוסף לסימניות
אין מצב לאכול את כל השעורים והכמות של המצוות ו4 כוסות אין מה לחשוב על זה....אני כיום 4. וחצי שנים אחרי ועדיין אין יכולת.....בטח שלא בשנה הראשונה
אינדיבידואלי, כאמור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה