מידע שימושי פסח מגיע...

• הוסף לסימניות
ואיתו גם כל המיונים
אשמח לדעת האם יש איזשהו גמח או ארגון אשר מקבל תכולת בית כללית .
אני יודעת על גמחים שמקבלים בגדים ועל גמחים של משחקים לילדים וכו..אין לי זמן ללכת לכל אחד בנפרד.ומצד שני גם חבל לי לזרוק ..
יש איזשהו גמח שמקבל הכל ?מוצרי מטבח .צעצועים .מצעים .בגדים ...
אשמח למידע עדיפות גדולה במרכז .
בני ברק והסביבה

• הוסף לסימניות
מצעים ובגדים ז בד"כ באותו גמ"ח.
צעצועים ואביזרי מטבח אפשר לפרסם כאן בכל מיני אשכולות של למסירה.

אם את מבני ברק אז אני מכירה מישהי שבאופן לא רשמי עושה את התיווך הזה
בין מי שמביא לכל מיני אנשים שצריכים.
השאלה אם זה כמויות חריגות או עניין של 3-4 שקיות?

• הוסף לסימניות
הרבה פריטים .
אבל פר מוצר
בגדים כן יש לא מעט .גם ילדים ובוגרים
צעצועים
וכל מיני מוצרים שהם נפרדים .לא סטוקים של חנות כמובן..
אבל מאמינה שיש אנשים שיש להם בזה צורך
אני צריכה לעשת מיון לגמרי רציני בשביל לדעת כמה מכל דבר.
אבל הכאב ראש של לפרסם מוצר מוצר ומי בא לקחת ואיך
מנסה לחסך את זה ממני .אם יש גמח כזה זה מצויין

• הוסף לסימניות
השנה הגמ"ח שלי זה הפח אשפה.

• הוסף לסימניות
מזדהה.
בגדי תינוקות ופעוטות - אפשר לתת למעונות.
משחקים שונים - לגנים או מעונות.
בגדי בוגרים יותר- לצערי אין לי המלצה. תקועה באותו בוץ.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה