כללי פסח ממשמש ובא...

• הוסף לסימניות
לעיצוב הגדה של פסח דרושים:
1. נוסח הגדה ספרדי.
2. איורים מתאימים.
3. ואני יודעת שנמאס לכם אבל אין לי ברירה: עזרה בקביעת מחיר.

אציין שזו פעם ראשונה שאעצב הגדה כזו ולכן העבודה עליה תהיה רבה: טקסט, התאמת ניקוד, עיצוב בסיסי וכו'. אשמח אם מישהו שכבר עיצב הגדות יוכל לעזור לי גם בידיעת פרמטרים כלליים: כמה עמודים זה לוקח (כתב קטן על גודל A5)? כמה שעות עבודה זה בערך? אלו נתונים חשובים שיעזרו לי מאוד.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הגדה

בהגדה נוסח עדות מזרח יש הרבה לשם יחוד, אמנם הרוב לא אומרים אותם, כיון שאז לא יגמרו עד הבוקר, אבל ברוב ההגדות זה רשום, אלא אם כן זה הגדה לילדים אז ודאי לא כדאי לשים. אני ערכתי הגדה כזו אם ציורים בגודל שלך ותפס לי 96 עמודים. אמנם הכתב לא היה קטן, אבל זה בערך המספר. לגבי הציורים את יכולה לצלם מהגדות המצויות הישנות ובמיוחד מה שיש בהגדת אמסטרדם שהרבה לקחו ממנה את הציורים והתשמשו, תוכלי להוריד מאתר hebrewobooks בחינם. שם תמצאי גם עוד הגדות ישנות.
לגבי הטקסט אפשר למצוא בחינם ברחבי האינטרנט, אבל הרמה מאד בסיסית. אם את רוצה טקסט מוכן ברמה אני יכול לתת לך אבל מתאים לתג בלבד. אין טעם להמיר אותו לוורד.

• הוסף לסימניות
וואו, תודה רבה!
אמורים להיות בהגדה מעט איורים אבל לא ברמה ילדותית מאוד (זה מיועד גם לציבור לא דתי).
אני חייבת את הנוסח הכי נכון ומדוייק אבל חשבתי לעמד באינדיזיין. הטקסט של תג לא יתאים לה? כדאי לעמד איתה הגדה כזו?
אולי מישהו שיש לו את ההגדה מוכנה יוכל למכור לי את עמודי הטקסט מעוצבים כבר ואני אעצב רק את העמודים הייחודיים של הארגון והכריכה? אם מישהו מעוניין לתת לי הצעת מחיר אשמח לקבל באישי.

• הוסף לסימניות
הזמן קצר מאד

אם זה הגדה כריכה קשה, אז מנסיון לא בטוח שכדאי להתחיל בזה כעת, כיון שהכרכיות בתקופה זו מתחילות להיות בלחץ עבודה מטורף ויתכן שלא יוכלו לעשות לכם את זה מהר כמו שאתם מצפים.אם זה כריכה רכה אז זה יותר פשוט אבל בכל זאת כדאי מאד מאד להזדרז.
בכל מקרה טקטס של תג לא מתאים לאינדיזיין. האם חפשת כבר באינטרנט או אפילו כאן בפרוג טקסט להגדה? אם לא תמצאי תפני אלי באישי, אבל אל תצפי שיהיה לי זמן לעשות שינויים בטקטס ובעימוד, מה שאני יכול לעשות זה רק לתת לך בפידיאף כמו שאני יצרתי וכבר הדפסתי.

• הוסף לסימניות
וואו, תודה!
ההגדה היא עם כריכה רכה כך שמבחינת זמנים אני מאמינה ומקווה שיהיה בסדר...
בכל מקרה אשמח אם עוד חברים יוכלו לעזור לי הן במציאת טקסט שמתאים לעימוד באינדיזיין ואולי אפילו בקניית עיצוב הגדה מוכן עם מעט איורים בגודל A5.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הכנסתי פה שנה שעברה טקסטים של הגדות לפסח, צריך לחפש בפורום.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יכול להגיד לי בסביבות כמה אמור להיות המחיר?
ואיורים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה