דרוש מידע פסח - עצות לעצלנים

זה לא אקונומיקה בשינוי האדרת?
זה מכיל כנראה הרבה אקונומיקה, אבל נוח ויעיל מאוד.
אני מרססת אותו כשאני רוצה לחסוך במאמץ של שפשוף, כך שהחומר החזק עובד במקומי...
מרססים על האזור המלוכלך, ממתינים כמה דקות (הולכים לעשות משהו אחר בינתיים...) ושוטפים.

שני דברים שמאד עוזרים בפרט בימים אלו שיש פורים פסח וגם היומיום...:
1. פנקס שבו רושמים הכללללללל-קניות סידורים וכו' הולך איתי לכל מקום..
2. תרשים "אדריכלי"של הבית בבגדול על בריסטול כולל הרהיטים העיקריים תולים למחרת פורים אוספים את הילדים ויוצאים למבצע פסח כיפי של כבישת שטחים-מה שמוכן-ההורים מאשרים ואז צובעים...
השנה נשלב בעז"ה צבירה של שוברים קטנים או עשרות אגורות לטיול קניות באיקאה.
מפנק. תקופה נפלאה.
אם את אומרת תקופה נפלאה על התקופה הזו- ניצחתם!!!

זה לא אקונומיקה בשינוי האדרת?
תמיד תהיתי.
חומר אכן יעיל מאוד כמו שכתבו פה, אני מנקה עם זה הכול לפסח.
בגדול החומר באמת אקונומיקה, אבל למה לא לנקות מקרר עם אקונומיקה?
אני משרה את כל המדפים וחלקי המקרר באמבטיה עם מים ואקונומיקה, אח"כ פשוט להעביר כרית ניקוי והכול מבריק.

אם את אומרת תקופה נפלאה על התקופה הזו- ניצחתם!!!
ב"ה!! זה פשוט כיף המבצע בעיצומו "אמא מה כובשים היום" לכל ילד לורד לצביעה של מה שניקה (כמובן אחרי שראינו שבוצע כהלכה...) הכנו שוברים עם חתימת ההורים, יוחלפו לקניה באיקאה של פיצ'יפקעס לחדרים הנקיים. הרבה יותר זול מעוזרת ועוזר לגמרי
גם מטלות כלליות שמאד עוזרות מתוגמלות: שמירה על אחים, הורדת שקיות אשפה (בשפע) ועוד מומלץ!!!

ב"ה!! זה פשוט כיף המבצע בעיצומו "אמא מה כובשים היום" לכל ילד לורד לצביעה של מה שניקה (כמובן אחרי שראינו שבוצע כהלכה...) הכנו שוברים עם חתימת ההורים, יוחלפו לקניה באיקאה של פיצ'יפקעס לחדרים הנקיים. הרבה יותר זול מעוזרת ועוזר לגמרי
גם מטלות כלליות שמאד עוזרות מתוגמלות: שמירה על אחים, הורדת שקיות אשפה (בשפע) ועוד מומלץ!!!
אפשר לראות דוגמא ללוח הכבישה?

לעצלנים אמתיים או לאנשים שאין להם את היכולת פיזית יש היום חברות נקיון לפסח רק צריך להזמין אותם לשלם להם והם עושים פשוט הכול ואם תישאלו אותי זה בכלל לא כייף את מגיעה לפסח בהרגשה שלא עשית כלום
לא נעים בכלל שאת רושמת עצלנים בטוח שיש פה אנשים עם כמות של ילדים קטנים ולפני ואחרי לידה ...
אז כמה שהם עושות והבעל עושה עדיין קשה ואין מצווה להגיע קרועים לפסח כדי להגיד אני עשיתי
זה בסדר להעזר העיקר בריאות הנפש והגוף

אני נותנת להם לשאוב את הארונות לפני שאני מנקה. במידת הצורך חוזרת אחריהם כמובן
הם ממש אוהבים לעשות את זה!!
לדודג מוצאים את הצעצועים והנעליים מהארונות לי יש בת די קטנה שממש אוהבת למיין את המגירה של היצירות כל דבר בקופסא ,,, לפני הנקיון מפנים את הרצפה מיצירות , משחקים וכו

אפרופו האשכול
מעניין אותי איך אתם מנקות את החדרים
עושים חדר שלם כולל הכל(חלונות , תריסים.מיטות וכו)
או שפשוט מחלקים את זה ועושים שלב אחר שלב(ארונות קודם ויש יום שלם שמקדישים לחולונות ולמיטות וכו כין אין קטע לעשות חודש קודם כי זה יתלכלך)

עקב היותי עצלנית...:cool:
התחלתי פסח כבר בשבט. כן כן אפילו עם 2 אדרים.
מתי שהתחשק לי, והיה לי מוזה, עשיתי 2-3 מדפים,
פה מדף שם מדף..
כרגע רב הארונות כבר עשויים.
מתכננת להכנס כבר למטבח יום אחרי פורים.
ככה, מרב עצלותי, יוצא שאינני צריכה לעבוד קשה מידי וצפוף.;)
אגב, גם הפריזר מתמלא אט אט בארוחות מבושלות לעת מצוא..ויש לי כבר בטח שבועיים של ארוחות מוכנות, חלות ועוגות..
חחח לפעמים מעצלות יוצאים דברים טובים
זה ממש נכון להתחיל מוקדם אני גם מיינתי בגדים וכו ניקיתי חלק משחקים וסגרתי
חלונות בכל הבית אם ישאר זמן אעבור לפני החג,
ארונות מטבח גם שם צריך למיין חמץ ולא לגלות בערב פסח שאת עם כמויות של חמץ
כנ"ל במקררים ריכזתי את החמץ בכמה מגירות במקפיא אני מודעת לחמץ ומזה מכינה ארוחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת