• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
פרגנו, פרגנו, דעתכם חשובה לי

קבצים מצורפים

• ליל הסדר-הזכויות שמורות.png
    KB 458.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מהמם ומושקע!!!

• הוסף לסימניות
חמוד! אהבתי במיוחד את ההבעה והתנועה של הסבא.

מותר גם להעיר?
חסר לי הכרים של ההסבה, וחסר גם עוד אביזרים שיגרמו לשולחן להראות יותר מלכותי. ככה זה מאוד שבתי, אבל בפסח הרי ממש מסדרים שולחן מלכותי.

• הוסף לסימניות
שולחן שמח ומואר מאד!

• הוסף לסימניות
מהמם!!!! אהבתי את הילד שעומד ליד הסבא בראש...והנוף בחלון..משהו!!

• הוסף לסימניות
חמוד!
ממש סבאל'ה חביב :)

יפה הסגול בחלון

• הוסף לסימניות
איזו אוירה!
ציור מעולה, אהבתי הכל!!

• הוסף לסימניות
מאוד חמוד ויפה
אבל לעניות דעתי השולחן קצת חיור בשבי להיות שולחן ליל הסדר

• הוסף לסימניות
איזו יצירתיות,כשרון מיוחד
המשיכי והצליחי!

• הוסף לסימניות
מקסים! מקסים!

אני כ"כ אוהבת את הסגנון שלך.
כל הציורים שלך מלאים באוירה מיוחדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;1234510:
מקסים! מקסים!

אני כ"כ אוהבת את הסגנון שלך.
כל הציורים שלך מלאים באוירה מיוחדת.
אכן!

הייתי חייבת לכתוב שאני מסכימה איתך ולא רק להסתפק בצלצול פעמון:)

• הוסף לסימניות
מקסים

בלי לדעת הרבה ציור דמויות, אני מסתכלת מעיניים של צופה רגיל
הסבא מלא חביבות ונחמדות (הייתי קצת מצרה לו את הכתפיים, משהו שם לא מסתדר בפרופורציות)
גם הסבתא ממש רואים שהיא רווה נחת! (אפשר להקטין לה טיפונת את הפנים).

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים,
יישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה