דרוש מתכון פסטה מוקרמת עם פטריות וערמונים

• הוסף לסימניות
אין לי מתכון מדוייק, לפי העין ;)
מבשלים פסטה לפי ההוראות, מסננים, שוטפים במים קרים.
במחבת עם קצת חמאה/שמן מטגנים פטריות להזהבה מוסיפים אבקת מרק פטריות ומערבבים היטב עם הפטריות, מוסיפים שמנת לבישול, מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם וערמונים קלויים - אני אוהבת לפרק אותם לחצי או רבע כי הגודל לא פרקטי. מבשלים להרתחה.
אפשר להוסיף קצת אגוז מוסקט.
אח"כ מוסיפה את הרוטב לסיר עם הפסטה השטופה ומסוננת, מוסיפה גבינה צהובה עד שנמסה, ומגישה.
במקום השלב האחרון אפשר לערבב את הרוטב עם הפסטה, לשפוך לתבנית, לפזר מעל גבנ"צ ולאפות להזהבה

• הוסף לסימניות
אין לי מתכון מדוייק, לפי העין ;)
מבשלים פסטה לפי ההוראות, מסננים, שוטפים במים קרים.
במחבת עם קצת חמאה/שמן מטגנים פטריות להזהבה מוסיפים אבקת מרק פטריות ומערבבים היטב עם הפטריות, מוסיפים שמנת לבישול, מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם וערמונים קלויים - אני אוהבת לפרק אותם לחצי או רבע כי הגודל לא פרקטי. מבשלים להרתחה.
אפשר להוסיף קצת אגוז מוסקט.
אח"כ מוסיפה את הרוטב לסיר עם הפסטה השטופה ומסוננת, מוסיפה גבינה צהובה עד שנמסה, ומגישה.
במקום השלב האחרון אפשר לערבב את הרוטב עם הפסטה, לשפוך לתבנית, לפזר מעל גבנ"צ ולאפות להזהבה
יש מתכון עם ערמונים בשקית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה