אני לא יודעת איזו פסטה טעמת אני מכינה ויוצא לי מאוד טעים לדעתי.איך עושים פסטה עם פירורי לחם טעימה כמו שמוכרים בחנויות אוכל מוכן וכדומה?
היא לא יוצאת טובה עם פירורים קנויים רגילים.
למישהי יש מתכון מדויק?
תודה.
איזה פירורי לחם?אני לא יודעת איזו פסטה טעמת אני מכינה ויוצא לי מאוד טעים לדעתי.
אני מטגנת את פירורי הלחם בשמן כמה דקות מתבלת ומוסיפה את הפסטה לעוד כמה דקות ומערבבת כל הזמן, יוצא מעדן!
זהבאיזה פירורי לחם?
אולי פנקוזה תמיד נראה לי פירורי לחם עבים וגדולים יותר מהקנויים.
איך את מכינה לבד?כשאני ממהרת , אני שמה פירורית זהב ללא טיגון .
האורגינל (כמו בחנויות) זה עם פרורית פנקו של אוסם (פרורים קצת יותר גדולים) . או עם פרורים שמכינים לבד בבית.
קונה חלה הכי פשוטה.איך את מכינה לבד?
תודה רבה!קונה חלה הכי פשוטה.
פורסת לפרוסות די עבות (2-3 ס"מ)
אופה בתנור בחום לא גבוה במשך הרבה זמן. או יותר נכון מייבשת
החום ומשך הזמן תלוי בתנור.
את צריכה להרגיש שהפרוסה יבשה לגמרי וקיבלה צבע זהוב / חום בהיר.
לפעמים חלק מהפרוסות כבר מוכנות ואפשר להוציא אותן ואת השאר לאפות עוד.
לקרר.
לרסק בפוד עם הלהב המרכזי.
פולסים, עד שאת מקבלת את הגודל הרצוי.
לשמור בבמקפיא בקופסה סגורה היטב.
תודה !תודה רבה!
הכנתי היום ויצא מעולה.
ניסיתי המון, עד שהגעתי למתכון הטעים!
מטגנים פרורי לחם רגילים, הלבנים, הפשוטים,
במחבת עם קצת שמן, ותבלינים- לא זוכרת כבר מה שמתי- סוג של פפריקה מתוקה, מרוקאית, מלח, קצת פלפל, אבקת מרק עוף- לפי הטעם.
הפירורים צריכים להיות רטובים כל הזמן מהשמן, אם צריך מוסיפים עוד תו"כ.
השמן והטיגון יוצרים גושים גדולים יותר ופחות פרורים, והתבלינים צובעים בכתום
אני גם תמיד חשבתי שמדובר בפירורים מוזהבים וניסיתי שוב ושוב עד שהתייאשתי מהטעם המושלם, ובצעד של יאוש ניסיתי ניסיון אחרון...
אני מכינה כמות ושומרת בקופסא במקרר, מספיק להוסיף כף למנת פסטה מבושלת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים