פסטורלי

• הוסף לסימניות
מי היה היום בתל אביב? מכירה?

קבצים מצורפים

• pastoral e-pic.jpg
    KB 705.4 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
הנה התרנגולות...
כמו שרואים, היה קצת בעיתי התאורה. (הכתמים הבהירים האלו)

קבצים מצורפים

• hens.jpg
    KB 655.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;1021852:
הנה התרנגולות...
כמו שרואים, היה קצת בעיתי התאורה. (הכתמים הבהירים האלו)

אני עדיין מנסה להבין מה גרם לתמונה להיות כל כך מטושטשת.
לאחר שראיתי את מאפייני התמונה זה נראה ש:
המהירות נמוכה מידי ביחס לצמצם +אני מעריך שלא הייתה יציבות בזמן הצילום?
במיוחד לתרנגולים שהם בעלי תזוזות מהירות.
התמונה עברה עריכה כלשהי?
במצלמה כמו שלך אפשר להעלות את הISO ללא חשש:)
זה היה פותר את הכל.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
קצת מפריע שהגדר עקומה, אולי לקרופ ולסובב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;1021882:
הי כל אלה היו שם?
*לאה (היום), 0405 (אתמול), 1020 (היום), album (היום), Designer (היום), KOBI13 (אתמול), PV (אתמול), sarigold5 (אתמול), sh12 (אתמול), shosh22 (אתמול), אפכא מסתברא (היום), השראה (אתמול), חיוך (אתמול), חנה כהן (אתמול), חננוש (היום), ינאי (אתמול), נוי (אתמול), שקוף (היום)

כן .. היינו שם כולנו ... יצאנו לטיול;)...:D:D:p

• הוסף לסימניות
תודה למי שגרר אותי לשם.....
;)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הקמפוז והצבעוניות של הראשונה!

• הוסף לסימניות
טיול?? ולא קראו לי? :(
:E

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה