פסטיבל האור בירושלים

• הוסף לסימניות
מה? אף אחד לא צילם את פסטיבל האורות בירושלים עדיין??
היה ברור לי שאני אפתח ואמצא פה המון תמונות משם!
ואם כבר-
אולי אפשר להדריך קצת את הבורים ועמי הארצות בצילום איך לצלם בפסטיבל האור במצלמה פשוטה כך שיצאו תוצאות סבירות פחות או יותר? (או שאין דבר כזה?...:rolleyes:)
נורא קשה לקבל תוצאה נורמלית עם ההבדלים החזקים בין האור לחושך שם.
ולמי שרוצה לדעת -
הפסטיבל מתקיים עד יום חמישי הקרוב, בין השעות 8-11 בערב, בעיר העתיקה בירושלים.

• הוסף לסימניות
הייתי ולא צילמתי הרבה....
ופעם ראשונה נהניתי באמת מהפסטיבל...

• הוסף לסימניות
הייתי בשבת בירושלים ולא ידעתי שיש פסטיבל והמצלמה והחצובה נשארו בבית...
והשבוע זה טירחה גדולה לנסוע לירושלים בשביל זה...

• הוסף לסימניות
איזה מסלול הכי מומלץ?

• הוסף לסימניות
מסביב לחומות (ירוק נדמה לי) (כי לא הייתי שם... ;))

• הוסף לסימניות
יש תחרות צלמים בפסטיבל מטעם עיריית ירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1293577:
איזה מסלול הכי מומלץ?

אישית הכי נהנתי מהמסלול הלבן (הרובע היהודי) גם במסלולים הירוק והאדום (מסביב לחומות) היו דברים נחמדים, אבל פחות התלהבתי. בשער שכם היה נראה שיש משהו מעניין אבל בדיוק כשהגעתי נתקע להם המחשב...
למסלול הכחול אני כנראה לא אלך בגלל איפה שהוא עובר. (הרובע הנוצרי, בין מלא כנסיות וכו'.)
מחכה לראות תמונות!!
וגם- לא עניתם לי- יש עצה איך לצלם תמונות נחמדות בפסטיבל הזה? או שחייבים להיות מקצוענים בשביל זה?

• הוסף לסימניות
אני הייתי ונהנתי רק שלא ידעתי שזה כזה יפה..
אלך שוב השבוע רק בשביל לצלם בעז"ה

זה כולל יום חמישי נכון???

• הוסף לסימניות
לצלם ללא פלאש
זה הדבר היחיד שבאמת חשוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה