כללי פסטיבל טו בשבט לילדים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• פסטיבל טו בשבט5-01-01.jpg
    2.5 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
זה יפה! הויז'ואל מושך
אבל נראה לי שהכותרת פסטיבל טו בשבט צריכה להיות יותר גדולה ביחס לשאר הכותרות (וגם פחות ריווח בין האותיות לדעתי)
וגם קצת מפריע לי שהכל מידי מרחף. אין פה שום דבר שיושב ישר...
עוד קצת ליטוש וזה מושלם!

• הוסף לסימניות
מאד יפה , אבל מדי בלאגן קצת סדר( מבולגן) לא יזיק

• הוסף לסימניות
מקסים!
אהבתי מאד.
מתאים מאד לפרסומים בציבור הכללי המיועדים לילדים.

לי קצת חסר שלא כ"כ רואים ט"ו בשבט במודעה.
אולי איזה עץ, שתיל, משהו.

<איך קוראים לפונט שהשתמשת?>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;942138:
מקסים!
אהבתי מאד.
מתאים מאד לפרסומים בציבור הכללי המיועדים לילדים.

לי קצת חסר שלא כ"כ רואים ט"ו בשבט במודעה.
אולי איזה עץ, שתיל, משהו.

<איך קוראים לפונט שהשתמשת?>

לכותרת FbAltikalisher Regular
ושאר הטקסט TypographBlack

הדמות בימין הוא בעצם עץ, אבל צודקת שצריך להוסיף. תודה

• הוסף לסימניות
יפה וחמוד! אבל קצת מבולגן בעין! את הכותרת להגדיל ולשנות פונט! בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
יפהפה!!!
צבעוני, מושך, מלא אקשן!
אני באה!
אהבתי את הדמויות למעלה....
מזכיר לנו שפורים מתקרב.... :)

הרקע עסיסי, השבלולים מלאים חן ומוסיפים המון!
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
המודעה כל כך משדרת פסטיבל, תענוג!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה