עזרה פסיכולוגית מוצלחת עם נסיון

• הוסף לסימניות
מחפש פסיכולוגית מקצועית עם נסיון שעובדת עם ידידות טורנטו או שיש לה את התנאים לעבוד דרך הקרן

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי ידידות טורונטו נותנת מענה רק למי שמגיע דרך מוסד חינוכי, פנו למוסד החינוכי שבו לומד הילד/ה. אם המוסד עובד עם ידידות טורונטו יהיו לו שמות של מטפלים מומלצים.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי ידידות טורונטו נותנת מענה רק למי שמגיע דרך מוסד חינוכי, פנו למוסד החינוכי שבו לומד הילד/ה. אם המוסד עובד עם ידידות טורונטו יהיו לו שמות של מטפלים מומלצים.
ואם מישהו מהמוסד החינוכי ישאל בפרוג ויבקש המלצה על פסיכולוגית מוצלחת עם נסיון לא יענו לו כאן???

• הוסף לסימניות
אז אני קבלתי שמות של פסיכולוגיות שעובדות עם ידידות טורנטו הייתי צריכה לבן שלי

צר לי לאכזב אבל עשיתי עשרות טלפונים!!! כולם תפוסים ואין מצב למיידי

ב"ה לאחר מאמצים ושכבר כמעט קבעתי פרטי מצאתי מישהוא שהיה לו חור אחד פנוי במקום לא כ"כ נגיש מבחינתי אבל העדפתי לנסות

לכן אל תחפשו שם והמלצות , אלא קודם כל תנסו לראות מי פנוי ואחר כך תחפשו המלצות
(אני עבדתי הפוך וסתם טרחתי כי קודם ביררתי על שמות וחפרתי לקבל המלצות ובסוף במילא כולם תפוסים או לא הסכימו לעבוד דרך ידידות טורנטו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה