דרוש מידע פסיכולוגית מקצועית במחיר מוזל

• הוסף לסימניות
יש מקום שמסבסד גם באמצע טיפול ע"י מטפלת מוסמכת שהיה צריך בדחיפות sos לא היה מצב להמתין ברשימות המתנה של ציבורי וכאלה. כל חודש מעל 2000 שח למשפחה במצוקה (מהכרות קרובה של הסיפור, רוצה לעזור להם)
הפניה של פסיכיאטר..

• הוסף לסימניות
יש מקום שמסבסד גם באמצע טיפול ע"י מטפלת מוסמכת שהיה צריך בדחיפות sos לא היה מצב להמתין ברשימות המתנה של ציבורי וכאלה. כל חודש מעל 2000 שח למשפחה במצוקה (מהכרות קרובה של הסיפור, רוצה לעזור להם)
הפניה של פסיכיאטר..
איך שאני רואה את הבעיה שלה - זה לא דבר שפסיכיאטר יפנה אותה.
(אם אני מבינה נכון - פסיכיאטר זה למחלה\בעיה נפשית ידועה ומוכרת, זה לא המצב פה)
מצד שני היא במצוקה...
וממש קשה לה להתמודד, אני פוחדת שתקרוס אם תמשיך לשמור הכל בבטן...

• הוסף לסימניות
מצד שני היא במצוקה...
נראה לי ש@~נעמי~ התכוונה לשאול אם יש מקום כזה, לא לספר עליו....

ובכלל לדעתי את טועה, במרכזי טיפול של קופות החולים פסיכיאטרים עושים סיווג והפניה ראשונית גם לאנשים נורמלית בתכלית עם קושי.

• הוסף לסימניות
ובכלל לדעתי את טועה, במרכזי טיפול של קופות החולים פסיכיאטרים עושים סיווג והפניה ראשונית גם לאנשים נורמלית בתכלית עם קושי.
כן?
חשבתי שפסיכיאטר זה לצורך אבחון במקרה של הפרעה נפשית.

• הוסף לסימניות
הפניה של פסיכיאטר..
יש כזה מקום
מרכז הטיפול של מטיבתא 0733-300-605
השארת פרטים

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לגשת גם לבית חם דרך הקופת חולים

• הוסף לסימניות
כן?
חשבתי שפסיכיאטר זה לצורך אבחון במקרה של הפרעה נפשית.
פסיכיאטר זה לכל מצב נפשי שגורם למצוקה. לא צריך ללכת רחוק. ציפרלקס פריזמה וכד' נגד דיכאון נמכרים בכמויות עתק.. והאמת גם רופא משפחה יכול לתת תרופות מסוימות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם במקרה שהתחילו כבר טיפול ? היה נראה הם נותנים את המטפלים...
הם לא נונתים מימון לטיפול
הם שולחים למטפלים מטעמם (אולי אם התחילו טיפול אצל מטפל מטעמם, אז ההמשך יהיה דרך המרכז, - בהוזלה)

• הוסף לסימניות
הם לא נונתים מימון לטיפול
הם שולחים למטפלים מטעמם (אולי אם התחילו טיפול אצל מטפל מטעמם, אז ההמשך יהיה דרך המרכז, - בהוזלה)
אז במקרה הזה הטיפול החל לפני כמה חודשים. לא בשלב שאפשר להחליף. וזה גם פעמיים בשבוע..
הם מחפשים מישהו שיכול לעזור במצב רגיש ואין להם גרוש.. רק בגלל שחייבו אותם מהפסיכיאטר (יש דברים כאלו)

• הוסף לסימניות
מבלי להלעיז ולנקוב בשמות ספציפיים, יש מרכזים המפנים רק למטפלים שהסכימו לחתוך עבורם עמלה מכל מטופל שהופנה על ידם, ולמשך כל אורך הטיפול, שיכול לארוך שנים. הדבר לא מוזיל את עלות הטיפול אלא מייקר אותו למטופל.
שלא לדבר על מרכזים שגובים דמי רישום כדי להפנות למטפלים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
דרך הקופה יש סבסוד מסוים, לכל קופה יש את הדרך שלה, לכללית יש סבסוד של 110 ש"ח לכל מפגש (אם זה עוזר) על כל פסיכולוגית שתראה תעודה (למאוחדת יש רשימה של פסיכולוגיות שהם בדר"כ לא רלוונטיות מרוב עומס) בשאר הקופות לא יודע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצד שני היא במצוקה...
רופא משפחה יכול לתת הפניה

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש. צריך לחפש בגוגל איפה המרכזים שלהם ממורמים.
נראה לי שאחד מהם ממוקם בפ"ת.

בשמחה, אבל אין בה ממש אינפורמציה על אפשרויות סבסוד - יותר מאגר שמות.
אכן,אשמח לקבל את המאגר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה