דרוש מידע פסיכולוגית קלינית - מניסיון אישי

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע מניסיון אישי בלבד!
על פסיכולוגי קלינית בבני ברק והאיזור, עם כל המעלות כמובן, וחרדית או לכל הפחות דתייה ומעלה...

הייעוד: נשים ולא לילדים.

אדגיש שוב, נא להגיב רק מניסיון אישי, כי מידע ופרטים יש לי מספיק,
ואני צריך את זה די דחוף לבת משפחה של מטופל.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
דווקא פסיכולוגית? או שעו"ס קלינית גם טוב?

• הוסף לסימניות
בכל נושא של פגיעות, ממליצה על שרי ברלינסקי (ראויה, שרי לוין) https://www.sariberlinsky.co.il/
מכירה אותה באופן אישי מהתכתבויות ושמעתי את התוכן שלה וצפיתי בו, באתר ובפודקאסטים.
ר' אשר ווייס עבר על התכנים שלה, ובמיוחד בכאלו נושאים רגישים חשוב היכרות של רב.
אכן, לא קל למצוא מטפלות יראות שמיים ובעלות תארים, במיוחד בנושא הזוגיות, ששם מומלץ לקבל המלצות עם תוצאות.
הנה האתר שלה:

• הוסף לסימניות
בכל נושא של פגיעות, ממליצה על שרי ברלינסקי (ראויה, שרי לוין) https://www.sariberlinsky.co.il/
מכירה אותה באופן אישי מהתכתבויות ושמעתי את התוכן שלה וצפיתי בו, באתר ובפודקאסטים.
ר' אשר ווייס עבר על התכנים שלה, ובמיוחד בכאלו נושאים רגישים חשוב היכרות של רב.
אכן, לא קל למצוא מטפלות יראות שמיים ובעלות תארים, במיוחד בנושא הזוגיות, ששם מומלץ לקבל המלצות עם תוצאות.
הנה האתר שלה:
באמת תודה
זה מידע נכון לידיעתי,

רק זה לא העניין.

ושוב תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי עו"ס קלינית מעולה.
עם נסיון של שנים.
אם רלוונטי אשמח לתת פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
יש לי עו"ס קלינית מעולה.
עם נסיון של שנים.
אם רלוונטי אשמח לתת פרטים באישי.
אני לא בטוח שהנקודה פה זה עו"ס,
אבל אני אתייעץ איתה בעצמה,
אז אשמח שתשלח לי פרטים באישי.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין לי פרימיום אז לא אוכל לפנות באישי.
אם תרצו תפנו בפרטי ואתן פרטים נוספים.
אשלח לך פרטי בהמשך...

אני נכנס לפגישה...

תודה רבה לבינתיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה