דרוש מידע פסיכולוג/ית לטיפול בcbt בירושלים יש כאן שמות אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על השמות הבאים, אבל בבקשה רק מנסיון אישי/קרוב
או אם יש לכם שם אחר
תודה רבה!!!

אלון ברוקנשטיין
איתיאל גולד
משה מאיר דוכובנה
עודד נבנצל
נעמי שנור

• הוסף לסימניות
אתם מחפשים לנוער או מבוגר?
לדובר אידיש או עברית ?
יש לי הרבה הצעות רק תפרטו
אני גם עוסק בתחום ומטפל בCBT בנוער

• הוסף לסימניות
שאלה
איך מוצאים פסיכולוג טוב?
בקופת חולים נותנים רשימה שיש עליה החזרים, אבל אין לך מושג מי טוב. איך אפשר לברר עליהם?
עזר מציון ונפש לנפש מציעים פסיכולוגים שהם מכירים אבל אין על זה החזר.
המרפאות של בית חם זה שווה?

• הוסף לסימניות
שאלה
איך מוצאים פסיכולוג טוב?
בקופת חולים נותנים רשימה שיש עליה החזרים, אבל אין לך מושג מי טוב. איך אפשר לברר עליהם?

• הוסף לסימניות
שאלה
איך מוצאים פסיכולוג טוב?

• הוסף לסימניות
אז גם אני באותה דילמה
הטובים יקרים לא מסובסדים ותתפלאו גם תפוסים
לפני תקופה עשיתי המון!!!!!!! טלפונים וכמעט לכולם זמני המתנה משוגעים
לדוגמא למרחב בירושלים(של יד אליעזר) כשנה המתנה -הם גם דרך קופ"ח

ב"ה אחרי מאמצים מצאתי מישהוא שגם מסובסד לנו אבל זה היה אחרי חפירות והמלצות קבלתי ממזכירה בחיידר שהכירה הורים שהלכו אליו(כמובן לא נתנה לי את השמות רק שסיפרתי לה כמה שמות שיש לי אמרה לי שתברר לי כי היא חושבת שמכירה )

גם בבית חם זמני ההמתנה ארוכים, לפי מה ששמעתי אי אפשר להכליל שם כנראה יש ויש, אני רושמת בזהירות כי אין לי מידע אמין רק משמועות, מכירה מישהוא שמטופל שם עכשיו ונראה לו שהוא מרוצה אבל זה לא אומר כי איך המטופל יודע אם זה מספיק מקצועי

בקיצור בעיה מאוד ידועה כי אנשים לא מספרים כמו רופאים אחרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה