דרוש מידע פסיכולוג/ית לילד

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לשמוע ממי שמכיר על פסיכולוג/ית לילדים,שמקבלת באזור בני ברק, לצורך טיפול רגשי.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
דווקא פסיכולוגית לטיפול רגשי? אפשר גם מטפלות באומנות [עם תואר שני ] שזה במיוחד מועיל לילדים בטיפול רגשי.
להמלצות תפני אלי באישי מכירה כמה טובות ממש.

• הוסף לסימניות
תודה לעונים.
לצערי הגננת אומרת לי שהילדון זקוק להרבה יותר מטיפול כמו רכיבה על סוסים, או שחייה וכד'. רק ממש טיפול פסיכולוגי. אז היא אמנם רק גננת אבל אני מאמינה שהיא יודעת מה שהיא אומרת (אני לא מבינה בזה, אצלי הילדים קטנים ואני ב"ה לא מתורגלת)

• הוסף לסימניות
בד"כ בגיל הקטן הטיפול הפסיכולוגי עובר דרך ריפוי באומנות/ פסיכודרמה וכד'
ילד קטן לא ישב ויענה לשאלות הפסיכולוג. אלא תוך כדי משחק ישתף במה שעובר עליו ויוכלו לעזור לו.
מנסיון

• הוסף לסימניות
תפני להתפתחות הילד בקופת החולים בה את חברה, הם מעסיקים גם פסיכולוגים לילדים או מתקצבים טיפול חוץ.
חבל לשלם מאות שקלים לטיפול כשיש כיסוי מהקופה.
אגב, בגיל הצעיר הטיפול הוא דיאדי, כלומר מתבצע דרך ההורה.

• הוסף לסימניות
בד"כ בגיל הקטן הטיפול הפסיכולוגי עובר דרך ריפוי באומנות/ פסיכודרמה וכד'
ילד קטן לא ישב ויענה לשאלות הפסיכולוג. אלא תוך כדי משחק ישתף במה שעובר עליו ויוכלו לעזור לו.
מנסיון
גם פסיכולוג ילדים יודע את זה, והוא ממש לא מתכוון להשתמש בטכניקות מבוגרים על ילדים.
להווי ידוע שבתואר שני בפסיכולוגיה קלינית יש חלוקה בין ילדים למבוגרים, ובהתאם יש חלוקה בדרכי הפעולה הנרכשות.
פסיכולוג ילדים יעזור במשחקי דמיון וצעצועים, ציורים והצגות וכן על זו הדרך. הוא לא יושיב אף ילד על כורסא ...

מטפלים באמנות משתמשים במיוחד בטכניקה אחת מסויימת. אין זה אומר שהפסיכולוג אינו משתמש בהן, כל אחד לפי הכשרתו וטעמו.

• הוסף לסימניות
אפשר להתייעץ עם מחלקת בריאות הנפש של עזר מציון.
הם עובדים עם מטפלים מצויינים ומשתדלים להתאים בדיוק לפי הצורך.

• הוסף לסימניות
תפני להתפתחות הילד בקופת החולים בה את חברה, הם מעסיקים גם פסיכולוגים לילדים או מתקצבים טיפול חוץ.
חבל לשלם מאות שקלים לטיפול כשיש כיסוי מהקופה.
אגב, בגיל הצעיר הטיפול הוא דיאדי, כלומר מתבצע דרך ההורה.
אין לי כיסוי, לא צירפתי אותו ל"מושלם" (כללית), אני יכולה לצרף ולחכות חצי שנה לקבלת ההטבות אבל העניין לא סובל דיחוי לכן זה חייב להיות פרטי..

• הוסף לסימניות
קודם כל תצרפי. התהליך הוא ארוך בד"כ ויש הרבה מכונים שמקבלים גם פרטי וגם מהקופה כך שתוכלי להמשיך את רצף הטיפול.
ואם כבר - תעשי מושלם זהב ותקבלי אפשרות להרבה יותר טיפולים.

ועוד נקודה ששווה בדיקה - יש אפשרות לקבל את הטיפולים עם טופס 17! בלי קשר לרמת הכיסוי שיש לך. אני קבלתי בדרך זו 12 טיפולים

• הוסף לסימניות
אין לי כיסוי, לא צירפתי אותו ל"מושלם" (כללית), אני יכולה לצרף ולחכות חצי שנה לקבלת ההטבות אבל העניין לא סובל דיחוי לכן זה חייב להיות פרטי..

אני חושבת שבגיל הגן כל ילד זכאי לכיסוי על טיפולים פרא רפואיים במסגרת התפתחות הילד, גם אם יש לו רק חברות בסיסית. תבדקי את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה