פסיכופוטו

• הוסף לסימניות
פסיכופוטו מתגלה כהפרעה נפשית, שמתבטאת בסטיה חמורה ואובססיבית לראיה שונה, ודחף בלתי נשלט ליצירת הקפאה ממוסגרת.
תסמיניה משפיעים במיוחד בסיטואציות חריגות, כדוגמת שלג בשבת, קרן אור המפציעה בין עננים תוך כדי נהיגה, ניתוק מהסביבה והתכנסות עצמית ברגעי שיא של הטיול המשפחתי, עיוורון צבעים זמני בפנטזיית אור וצל וכו'
טרם נמצא טיפול מתאים לתופעה המדאיגה
להלן דוגמא לתוצאות ההפרעה, תאורת זריחה, נוף פנורמי, בדרך ליום צילום מפרך, אחרי יום צילום מפרך, עצירה בלתי נשלטת, שליפת מצלמה וצילום כזריקת הרגעה. בעיה !
ההכרה בהפרעה נחתה עלי היום בדרך חזרה מצילום, הרעב לראות וליצור משהו שהוא מחוץ למסגרת העבודה הטכנית גרמה לי לעצור בצד הדרך כמה פעמים ולהילחם עם עצמי לא לצאת לצלם, לנסות להתגבר ולהבין שזה קשה ומוזר.
הנסיונות הקשים היו על כביש 4 אחרי מגשימים, מול מנחת המטוסים, כשאורות המסלול היטשטשו עם הערפל ובלעו לתוכן את המטוס האדום שנחת ממש קרוב. על מחלף דניאל מראה האבק שעולה ממפעלי נשר בוהק ומואר בתאורה אחורית ביום מעונן, מרושת בעשרות עמודי חשמל כשרכבת כחולה חוצה את הגשר בתחתית הפריים, תערובת של זיהום מעשה ידי אדם. ועוד.
תעשו חשבון נפש יתכן שתגיעו לתוצאות מדאיגות בנוגע לבריאות נפשכם בכל הקשור לשילוב הצילום באורח חייכם
:)
צפה בקובץ המצורף 222665

צפה בקובץ המצורף 222666

הגדלה של האיזור המסומן

• הוסף לסימניות
אולי תעשה הסבה למקצועות שונים בם תצליח לא פחות.....
יש ביקוש גדול למרצים בפוטו תרפיה שם מתבקש יכולות פסיכולוגים וכמובן בכתיבת מאמרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;1496630:
אולי תעשה הסבה למקצועות שונים בם תצליח לא פחות.....
יש ביקוש גדול למרצים בפוטו תרפיה שם מתבקש יכולות פסיכולוגים וכמובן בכתיבת מאמרים.
לאור המסקנות החדשות והנכתב לעיל יתכן שכל תחום הפוטו תרפיה מבוסס על עיקרון ריפוי מפוקפק, ע"י הסטת הבעיה הקיימת לתחום האפל, הבלתי פתיר והלא מאופיין ש"נקרא" פסיכופוטו. במסווה של טיפול באומנות נשאבת נפשו של המטופל לחיים חדשים ושונים, ולכאורה, על פי המסקנות החדשות, לעירבול של אור צבע והבדלה והתנהגויות חריגות בהתאם.
קונספירציה :p

• הוסף לסימניות
דוד, מי כמוך יודע שכשיש הפרעות כאלו ואחרות, הולכים לברסלב...

• הוסף לסימניות
הפרעה הזו מצוינת לטעמי.
הלואי ולא ארפא ממנה לעולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KOBI13;1496671:
דוד, מי כמוך יודע שכשיש הפרעות כאלו ואחרות, הולכים לברסלב...
הייתי שם השבוע, הבעיה לא נפתרה, עם כל האורות והפרספקטיבה השונה, היכלי הגוונים המשתנים וגודל הפקסלים היא אפילו הוחמרה
אחת מיום רביעי :
צפה בקובץ המצורף 222671

• הוסף לסימניות
משוגעים או לא, פה אנחנו הרב.

• הוסף לסימניות
ב'ינר' מלמדים פוטותרפיה
ככה תוכל להשתמש בהפרעה הזו לדברים טובים.....

נראה לי שהקורס כבר התחיל
בכל אופן זה ה-מקצוע שכבר הוכח רבות.

• הוסף לסימניות
ואו ואו ואו התמונות אה אה אה אין לי מילים מדהיםםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
אני חושב שמי שנהג היום בשעות השקיעה בכביש 383, וסובל מההפרעה הזאת, היווה סיכון משמעותי לתנועה.
הייתה שם שקיעה שכמעט גרמה לי לסטות לתוך השדות של שדה מיכה, אם לא הייתי ממהר לאירוע, הייתי נתקע שם עד שלא היה נשאר ניצוץ קטנטן של אור שמש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה