פסיכותרפיסט בבני ברק

• הוסף לסימניות
תכתבי לי כאן כתובת מייל ואעתיק אותה ואשלח לך את המידע במייל.
מיד אחר כך תמחקי את ההודעה כדי שהמייל שלך לא יישאר כאן כאתר.

• הוסף לסימניות
יש לי גם מספר של מטפל מקצועי ברמה מאד מאד גבוהה עם תוצאות מדהימות וגם אנושי מאד מי שרוצה יכולה לשלוח לי באישי אני אן שם ומספר

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי גם מספר של מטפל מקצועי ברמה מאד מאד גבוהה עם תוצאות מדהימות וגם אנושי מאד מי שרוצה יכולה לשלוח לי באישי אני אן שם ומספר

@אתי ספגטי רוצה פרטים על מטפל תותח בבני ברק ??
חרדי מוצלח ממש, מטפל בכמה שיטות תרפיה.
יקר במחיר אבל שווה מאד.
כתבי לי מייל אשלח לך פרטים מלאים.
למה לא לכתוב כאן לתועלת הכלל.
לא הבנתי מה החיסיון פה?
אתם אומרים דיש לכם מידע טוב תתרמו אותו לקהילה

• הוסף לסימניות
יש מטעם מכבי ברחוב רבי עקיבא פינת זבוטינסקי- ישי ביסוק
הבנתי שמכיר את הציבור החרדי .הוא דתי

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום!! אישי מקרוב.
אגב, בטיפול פרטני ההבדל בין פסיכודרמה לתרפיה הקלאסית הוא לא כל כך משמעותי, כמו שזה נשמע כאילו פסיכודרמה זה סוג של שיעור הבעה או משחק

רונן זוארץ
עו"ס ומטפל בפסיכודרמה
0528391490

• הוסף לסימניות
כמה אתם מוכנים לשלם?...

בנפש לנפש יש פסיכותרפיסטים, מתמחים בהדרכה, 300 למיטב זכרוני.
יש לי אחד מעולה, אבל לוקח כמעט 400 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה