עזרה פסילה בערוץ יוטיוב בגלל זכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
אוף,
לא ידעתי, והעלתי תוכן של מישהו אחר ליוטיוב שלי, והוא התלונן ורשמו לי פסילה.
מה עושים עכשיו? פעלתי לפי ההוראות של יוטיוב, אבל הבנתי שאחרי שלוש כאלו סוגרים לצמיתות את חשבון היוטיוב.
האם אני עלול גם לקבל תביעה אישית על זה?
מישהו יכול לתרום מנסיונו?
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אוף,
לא ידעתי, והעלתי תוכן של מישהו אחר ליוטיוב שלי, והוא התלונן ורשמו לי פסילה.
מה עושים עכשיו? פעלתי לפי ההוראות של יוטיוב, אבל הבנתי שאחרי שלוש כאלו סוגרים לצמיתות את חשבון היוטיוב.
האם אני עלול גם לקבל תביעה אישית על זה?
מישהו יכול לתרום מנסיונו?
בתודה מראש
"התלונה" שמופיעה בדרך כלל באיזור באישי ביוטיוב, זה זיהוי אוטומטי זה יוטיוב שלא מחייב שזה תמיד צודק. מחיקה והסרה של התוכן מיידית בדרך כלל לא אמורה לגרום לכלום.
(אם באמת זה תביעה זה בעלי יוצרים באופן אישי אולי כאן "ייתכן" שיהיה משהו מעבר..

• הוסף לסימניות
הפעם זה היה תלונה פיזית, הם כתבו לי שזה פיזי, אפילו נתנו את המייל והשם של המתלונן.
מחקתי והסרתי את התוכן הזה וכל הדומים לו ואני מקווה שלפחות מעכשיו לא יהיה בעיות נוספות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה