כללי פסיפס שיוצר תמונה המורכב מהרבה תמונות.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה

מישהו יודע איך קובעים שהוא לא יהפוך את התמונות
אני מרכיבה פסיפס מתמונות לאורך והתוכנה מתעקשת להפוך אותן לרוחב
ניסיתי לשחק עם הגדרות ההיפוך ובכל מקרה זה הפך

תודה על תשובה מהירה

• הוסף לסימניות
כשהתקנתי את התוכנה הזאת היא עשתה לי מלא תקלות במחשב והמון באגים ומיד העפתי אותה, לשיקולכם

• הוסף לסימניות
אין תשובה לשאלתי

• הוסף לסימניות
אני במעקב אחר כל חידוש ומעוניינת להצטרף למאגר המתלמדים .

לאיזה פורמט צריך להפוך את תקיית התמונות ע"מ שאראה אותם???????????? ואוכל להשתמש בהם בתוכנה.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
לא צריך להפוך
אם יש לך תיקית תמונות בסיומת jpg
זה עובד

• הוסף לסימניות
שאלתי את השאלה לאחר נסיון רב פעמי לפי ההוראות
אולי הבעיה היא אחרת????

• הוסף לסימניות
כשאת מפנה את התוכנה למיקום של הספריה, את לא אמורה לראות תמונות, הוא בסך הכל יוצר בתיקית התמונות קובץ משלו להגדרת האוסף, כשהתוכנה פותחת לך את החלון בשלב של יצירת האוסף, פשוט תני שם למטה בשם הקובץ ותאשרי, ואח"כ תראי בתחתית החלון שהוא אוסף את התמונות

• הוסף לסימניות
האם זוהי התוכנה המדוברת? זה לא כמו שמיכל מראה בהסברים.
זאת כנראה עוד גירסה, רק הבעיה שאני לא מסתדרת איתה וההוראות לא מתאימות לה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    2.2 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זו נראה כמו גרסה משודרגת של התוכנה שאני העליתי.
התוכנה אצלי עובדת כראוי, לא עשתה שום בעיה במחשב. והתמונות יצאו איכותיות ומדהימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;182884:
זו נראה כמו גרסה משודרגת של התוכנה שאני העליתי.

קראתי שוב את ההוראות שלך והם עזרו לי מאד להבנת התוכנה בגרסה השונה שיש לי.
אין מילים!!! יש לך כושר הסבר מעולה. (למרות שלא למדת הוראה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה