כללי פסי רובינשטיין - מה משדר הלוגו?

• הוסף לסימניות
שתי בקשות:
א. אודה מאד לזריז שיעלה כאן סריקה של הלוגו הקיים שלה.
ב. אודה עוד יותר למי שיוכל לחוות את דעתו על הלוגו הזה.

לטובת אלו שלא מכירים (יש כאלו?) - מדובר במעצבת בגדי ערב. הרמה שלה גבוהה מאד וקהל היעד הוא כמובן בהתאם.
עקב מעבר העסק למקום חדש, היא מעוניינת לשדרג את התדמית שלה.
עד כאן הכל טוב ויפה, רק שדעותינו חלוקות בנוגע למה שהלוגו שלה משדר כרגע: אני טוענת שהוא משדר ספורטיביות, שובביות ועממיות, ולכן לא מתאים למוצר שלה - בגדים יוקרתיים מאד לאירועים, ואילו היא טוענת שהוא משדר שמרנות ואלגנטיות. היא רוצה לשנות אותו למשהו יותר עדכני, אבל שעדיין ישדר את האלגנטיות הקיימת, שאותה אני מתקשה לראות, ולכן גם לא יכולה להתחיל לעבוד, לפני שאני בטוחה שאנחנו "מדברות" באותה "שפה"...
הצעתי לה שאציג בפני גולשי הפורום הזה את הלוגו הקיים, ואשאל לדעתם. את חוות הדעת שלכם אני אשלח לה, וכמובן אחכים גם את עצמי בנושא.
מקווה שהובנתי, ותודה מראש לכולם.

(בהמשך, אעזר בחוות דעתכם המועילה גם לגבי בניית הלוגו החדש...)

• הוסף לסימניות
אינני יכולה להעלות את הלוגו שלה, אך אני מכירה אותו היטב, ולדעתי - הוא משדר בנאליות ויומרנות. (סליחה על האגרסיביות, אבל זה מה שהרגשתי מאז ראיתי אותו לראשונה)
זה יהיה רעיון מצוין לשנות אותו למשהו סולידי, עדין, מכובד ומודרני מעט, ולא לנסות להיות מה שהוא לא...

• הוסף לסימניות
73 צופים, אף אחד לא מכיר????

• הוסף לסימניות
אני מחכה שמישהו יעלה את הלוגו, מצטערת - לא מכירה.

• הוסף לסימניות
..אני כבר מת מסקרנות, א י פ ה ה ל ו ג ו ?!??..

• הוסף לסימניות
לך (מטאור) אין את הלוגו המדובר?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;219715:
לך (מטאור) אין את הלוגו המדובר?!

אין לי, כי ללקוחה אין אותו בקובץ, אלא רק בחשבוניות או בעיתוני "בתוך המשפחה", שאין לי. (מלפני 3 שנים בערך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;219714:
..אני כבר מת מסקרנות, א י פ ה ה ל ו ג ו ?!??..

זה סתם גימיק של פרסום.
זה יכול דווקא ללכת יפה, אם הצליחו עליך. :)

• הוסף לסימניות
אני מכירה את הלוגו, שילוב אותיות פי ו- אר
עיצב אותו גרפיקאי שיש לו למעלה מ3- עשורים בתחום העיצוב והוא תותח בעיצוב לוגואים. (עבדתי אצלו לפני המון שנים...)
אני לא חושבת שהוא ספורטיבי ושובב.

• הוסף לסימניות
אברוש, אם יש משהו שמצליח להוציא אותי מהמאורה שלי ..זה רק לוגו טוב.
;)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• pesi.jpg
    KB 49.7 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
תודה רבה למיכל!!!!!
ועכשיו - לחוות דעתכם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיקה;219719:
אני מכירה את הלוגו, שילוב אותיות פי ו- אר
עיצב אותו גרפיקאי שיש לו למעלה מ3- עשורים בתחום העיצוב והוא תותח בעיצוב לוגואים. (עבדתי אצלו לפני המון שנים...)
אני לא חושבת שהוא ספורטיבי ושובב.

לא הייתי מגדירה תותח בעיצוב לוגואים על לוגו כזה, והוא אכן לא משדר אלגנטיות. ובהחלט נראה ישן מאוד. יש מקום לשינוי ואפילו גדול, התקדמנו הן מבחינת פונטים והן מבחינת אלמנטים וצבעים.

• הוסף לסימניות
ממש לא מיוחד

אהבתי את "והוא תותח בעיצוב לוגואים" :D))))

• הוסף לסימניות
בנוגע לשאלה שבתחילת האשכול:
לדעתי, ברור שהצדק איתך: ספורטיביות מוחלטת!

• הוסף לסימניות
נראה שבתקופה בה עוצב הלוגו,
סטודיו רוזנברג יצאו בפונט חדשני,"חיים צר" שמו.

צריך לזכור שפעמים רבות, הלקוח "המבין" (במיוחד זה שעיסוקו בענייני עיצוב והמסתעף) מתעקש (עדיין?..) על משהו - והגרפיקאי נעבאך, כבר רוצה ללכת הביתה...
אל תמהרו לשפוט בחומרה.

ולגבי השאלה המקורית:
כיום, בהתחשב בשפה הגרפית הרווחת במחוזותינו, הלוגו משדר עבשות.
מעטים מאד הלוגויים האלמותיים שיכולים לשרוד את תהפוכות האופנה והזמן; יחידי הסגולה הם אלו המשתמשים בגילם כחלק מתדמית המותג. אחרים נרקחים בן לילה - אך בצורה שתוסיף להם מראה ופאסון כאילו היו כאן בסביבה מזה שנים רבות..

• הוסף לסימניות
הצבעים.....הצבעים.....
לדעתי זה לא אלגנטי זה קיטשי מזכיר לוגו של אולמות ארועים "נוצצים" מלאים מראות ושיש עם מזרקה מלאכותית בכניסה לאולם. חייבים להתחדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה