פסי רכבת ישנים

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר באשדוד?
איפה?
איך מגיעים לשם?
באיזה שעות טוב לצלם שם?

• הוסף לסימניות
יש!
באיזור חוף הדייגים, בעיה שא"א להסביר כי זה במקום שהוא שומקום....
ואם כבר, מה זה נאסד? בגלל השם חשבתי שזה מישו מעזה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ל;1653708:
יש!
באיזור חוף הדייגים, בעיה שא"א להסביר כי זה במקום שהוא שומקום....
ואם כבר, מה זה נאסד? בגלל השם חשבתי שזה מישו מעזה :)

תודה על המידע
בערך...
איך את הגעת לשם?
אני מצוידת ברכב אז אין לי בעיה של ניידות

נאסד יוחלף עוד מעט הלוגו בטיפול

• הוסף לסימניות
מגיעה לשם ברכב, בד"כ של הלקוחות.
כי אחרת אין סיכוי שימצאו את המקום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ל;1653723:
מגיעה לשם ברכב, בד"כ של הלקוחות.
כי אחרת אין סיכוי שימצאו את המקום!

ופשוט נוסעים לחוף הדייגים ותרים אחר הפסי רכבת
איזה כוון זה לאיזה צד ללכת
לדגים?

• הוסף לסימניות
אני באמת הייתי שמחה להסביר לך על פה, אבל בלא נראה לי שתביני.
בכביש הראשי שנוסע לחוף ממשיכים הרבה עד שנתקלים בשביל עפר, שם יש פניה ימינה, תפני, לא תראי את הפסים כשתצאי מהרכב ותסכלי בין העצים תמצאי.
תוכלי ליסוע אחרי (מחר על הבוקר אני שם)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי ל;1653732:
אני באמת הייתי שמחה להסביר לך על פה, אבל בלא נראה לי שתביני.
בכביש הראשי שנוסע לחוף ממשיכים הרבה עד שנתקלים בשביל עפר, שם יש פניה ימינה, תפני, לא תראי את הפסים כשתצאי מהרכב ותסכלי בין העצים תמצאי.
תוכלי ליסוע אחרי (מחר על הבוקר אני שם)
בהצלחה!

היי!
ד"ש מחר אני הולכת לנסות לצלם שם בבוקר, עדיין בהתנסות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה