פסל החרות

• הוסף לסימניות
קוד ההחסרה - פסל החרות
פרסומת לחברת ביטוח ש"ב בקורס פרסום

קבצים מצורפים

• ביטוח10000.jpg
    KB 551.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
יש פה התחלה של כיוון מעניין,
אבל אני חושבת שההחסרה לא מספק בולטת.

• הוסף לסימניות
מה שנכון נכון
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
חשבתי על רעיון של מחשב ללא לחצן ENTR, תמשיכו לבשל את זה...

• הוסף לסימניות
לפני שראיתי את הכיתוב, פסל החירות הזה הזכיר לי פרסומת לדאודורנט...

• הוסף לסימניות
רעיון חזק!! לדעתי תעשה את זה הרבה יותר 'בוטה'. פשוט תעשה שחצי מהגוף של הפסל שבור. ושיראו את השבירה שלו, לדעתי זה ידגיש את הפואנטה הרבה יותר...

ואולי כדאי שתכתוב טיפה אחרת: ביטוח זה לכולם!

שיהיה בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
קרופ על החלק העליון יהיה הרבה יותר דרמטי...

• הוסף לסימניות
לפחות דבר אחד אני שמח:

מהיום יהיה יותר קפה וקראוסון בפורום הפרסום החביב שלנו.

איפה הייתם עד היום, פרוג?

• הוסף לסימניות
הקריאיטיב חזק. אני לא רואה רלוונטיות למסר. או שלא הבנתי מה המסר.

• הוסף לסימניות
המסר ברור
גנבו לו נעבך את הספר ואת הלפיד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה